ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Πάει για Ντιμπάλα αν την… κάνει ο Όντεγκααρντ η Άρσεναλ!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ για το καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν μπορέσει να διατηρήσει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Πάει για Ντιμπάλα αν την… κάνει ο Όντεγκααρντ η Άρσεναλ!

Εδώ και καιρό το «σίριαλ» της ανανέωσης του Πάουλο Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους βρίσκεται σε μια στασιμότητα. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η «Γηραιά Κυρία» επιθυμεί την ανανέωση της. Γι’ αυτό, άλλωστε, και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει ακόμα «λευκός καπνός». Ο ίδιος είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, θεωρώντας το ποσό πολύ λίγο. Βέβαια, από τότε, έχουν αλλάξει αρκετά οι συνθήκες υπό τις οποίες συζητά την ανανέωση του.

Βλέπετε, ο Ντιμπάλα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, όντας εκτός από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ακόμα κι όταν ήταν υγιής, ο Αντρέα Πίρλο δεν έδειχνε να τον εμπιστεύεται πλήρως. Γι’ αυτό και έχει περιοριστεί σε μόλις 3 γκολ και 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι κι αλλιώς η Γιουβέντους δεν έδειχνε διατεθειμένη να ανέβει στην πρόταση της και βλέποντας και το κλίμα που διαμορφώνεται πλέον μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι δε θα δώσει ούτε ευρώ παραπάνω. Εφόσον ο Αργεντινός αρνηθεί ξανά την πρόταση που θα του γίνει θα πρέπει να αποχωρήσει. Βέβαια, δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ομάδα του, αφού όπως αναφέρει η «Sport», η Άρσεναλ ετοιμάζεται να τον προσεγγίσει το καλοκαίρι, αν φύγει ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντιμπάλα

Πως η φυγή Όντεγκααρντ μπορεί να φέρει Ντιμπάλα στην Άρσεναλ

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο Βόρειο Λονδίνο ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κανονιέρηδες» φάνηκε να του ταιριάζουν σχεδόν αμέσως. Αν και στην αρχή… ζορίστηκε, εντούτοις μόλις βρήκε τα πατήματα του στην Αγγλία έδειξε ότι είναι αυτό ακριβώς που έλειπε από την Άρσεναλ στο χώρο του κέντρο. Πέραν της ικανοποίησης των Λονδρέζων και ο ίδιος αισθάνεται άνετα στην ομάδα. Γι’ αυτό και έχει εκφράσει τη διάθεση του να παραμείνει εκεί.

Ωστόσο, αυτή που έχει το «μαχαίρι», αλλά και το «καρπούζι» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι παραχώρησαν ως δανεικό τον Όντεγκααρντ με την προοπτική να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει. Οπότε, τον υπολογίζουν κανονικά για τη νέα σεζόν. Εκεί μπαίνει στην εξίσωση ο Ντιμπάλα. Βλέπετε, σύμφωνα με τη «Sport», αν ο Νορβηγός αποχωρήσει, τότε η Άρσεναλ θα κινηθεί για τον Αργεντινό. Ο Μικέλ Αρτέτα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον άσο της Γιουβέντους και η ιταλική ομάδα δε θα έλεγε και «όχι» σε μια ενδεχόμενη καλή πρόταση, εφόσον ο ίδιος δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ