ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Επιστροφή… καταστροφή του Λουκάκου θέλει ο Τούχελ!

Ο Ρομέλου Λουκάκου φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Τόμας Τούχελ, με την Τσέλσι να «ψάχνεται» για επιστροφή του Βέλγου επιθετικού.

Επιστροφή… καταστροφή του Λουκάκου θέλει ο Τούχελ!

Από τη στιγμή που αποχώρησε για την Ιταλία και την Ίντερ ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ένας άλλος παίκτης. Θα μπορούσε κανείς να πει πως έχει βρει ξανά τη χαρά στο παιχνίδι του. Κι αυτό φαίνεται και εμπράκτως. Ο Βέλγος φορ μοιάζει πραγματικά ασταμάτητος στη Serie A και σκοράρει συνεχώς. Ουσιαστικά ο ίδιος έχει σταματήσει κάθε ψίθυρο περί… πεταμένων χρημάτων για την απόκτηση του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι «νερατζούρι» δαπάνησαν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019.

Ο Λουκάκου, όμως, τα έχει βγάλει αυτά τα χρήματα και με το παραπάνω. Ήδη τη φετινή σεζόν πετάει «φωτιές» με 19 γκολ σε 26 συμμετοχές, όντας δεύτερος σκόρερ πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Βέλγος είναι αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα πανηγυρίσει τον τίτλο. Μαζί με τον Λαουτάρο Μαρτίνες δημιούργησαν ένα εκπληκτικό δίδυμο που φέρνει τους «νερατζούρι» στην κορυφή έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του έχουν φέρει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η «Telegraph» φέρνει στο προσκήνιο μια επιστροφή… καταστροφή για τον Λουκάκου. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει, η Τσέλσι επιθυμεί να τον ξαναδεί με τη φανέλα της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Λουκάκου

Ο Λουκάκου είναι το plan B της Τσέλσι αν δεν πάρει Χάαλαντ

Οι «μπλε» τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2011 σε ηλικία μόλις 18 ετών, όταν θεωρούταν ένα τεράστιο ταλέντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ωστόσο, στο Λονδίνο δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω. Ουσιαστικά δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν. Γι’ αυτό και στα τρία χρόνια παρουσίας του εκεί μέτρησε 15 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει. Από τότε, όμως, έχει μπει πολύ νερό στο «αυλάκι» για τον ίδιο.

Έτσι, η Τσέλσι επιθυμεί να τον δει να επιστρέφει. Βέβαια, ο Βέλγος φορ είναι το plan b των «μπλε» και όχι η πρώτη επιλογή τους, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο διακαής πόθος των Λονδρέζων, αλλά η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Γι’ αυτό ο Τόμας Τούχελ έχει ξεχωρίσει τον Λουκάκου και θέλει να τον δει στα… μπλε εφόσον δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια για τον Νορβηγό. Βέβαια, και ο 27χρονος φορ δεν αναμένεται να έρθει… τζάμπα. Κι αυτό γιατί, αν και δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ιταλικά Μέσα πριν από λίγο καιρό έκαναν λόγο για απαιτήσεις της Ίντερ που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει σε όποιον ενδιαφέρεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ