ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

«Μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το νέο αστέρι της Ισπανίας!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να μονομαχήσουν για τον Φάμπιο Μπλάνκο της Βαλένθια, που θεωρείται το μελλοντικό αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου.

«Μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το νέο αστέρι της Ισπανίας!

Οι «μονομαχίες» που μας έχουν χαρίσει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και χρόνια είναι άπειρες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Τις κόντρες των δυο τους για την κορυφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, «μπλαουγκράνα» και «βασίλισσα» δεν… πολεμούν μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός. Όχι για κάτι εξωαγωνιστικό και μεμπτό, αλλά για ποδοσφαιριστές. Παίκτες που και οι δύο παρακολουθούν και θέλουν. Κάτι που συμβαίνει και τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Μήλον της έριδος» για τους δύο «κολοσσούς» του ισπανικού ποδοσφαίρου ένα 17χρονο παιδί, ο Φάμπιο Μπλάνκο. Βέβαια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βαλένθια δεν είναι όποιος κι όποιος 17χρονος. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας, ένας παίκτης που στη χώρα της Ιβηρικής θεωρούν θα αφήσει εποχή. Γι’ αυτό, σύμφωνα με την «AS» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, όταν και θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και οι… άλλοι

Οι μεν «μπλαουγκράνα» έχουν ως… σύμμαχο τους τον νέο αθλητικό διευθυντή τους, Ματέου Αλεμάνι. Ο ίδιος γνωρίζει τον Μπλάνκο απ’ όταν βρισκόταν στη Βαλένθια και θέλει να τον αποκτήσει. Στις τάξεις των Καταλανών πιστεύουν ότι ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού τους. Έτσι, θέλουν να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι και να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Βέβαια, αρχικά προορίζεται να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα Β’ και σταδιακά να ανέβει, εφόσον αποκτηθεί.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του εδώ και καιρό. Ήδη μαζεύουν πληροφορίες για τον νέο «Φεράν Τόρες», όπως αποκαλείται, λόγω της ομοιότητας του με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι στο στυλ παιχνιδιού. Ο ίδιος ταιριάζει στη νέα πολιτική της ομάδας, που τη θέλει να αποκτά παίκτες με γνώμονα και το μέλλον του συλλόγου. Βέβαια, οι δύο ισπανικοί σύλλογοι δεν παίζουν μόνοι τους για τον 17χρονο άσο. Βλέπετε, το όνομα του βρίσκεται στις λίστες όλων των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι) και η Τσέλσι τον τσεκάρουν από την Αγγλία, αλλά έχουν ένα μειονέκτημα. Θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να κλείσει τα 18, οπότε δεν μπορούν να κινηθούν άμεσα. Από την άλλη, οι ομάδες που έχουν ήδη κάνει κινήσεις για να τον αποκτήσουν είναι η Μίλαν, η Γιουβέντους και οι top ομάδες της Bundesliga. Στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει… ειδικοί στο να προσελκύουν νέα ταλέντα (Σάντσο, Χάαλαντ), καθώς το δέλεαρ του να αγωνιστούν κατευθείαν στην πρώτη ομάδα είναι πολύ μεγάλο. Όπως μεγάλο είναι και το ταλέντο του Φάμπιο Μπλάνκο, ο οποίος σε λίγο καιρό θα κληθεί να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ