ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Ο Χάαλαντ και η παρέα του “δικάζουν” το Κατάρ! (vid)

Σε μία ακόμη ωραία κίνηση προχώρησαν ο Έρλινγκ Χάαλαντ και οι υπόλοιποι παίκτες της εθνικής Νορβηγίας πριν το ματς με την Τουρκία.

Μουντιάλ 2022: Ο Χάαλαντ και η παρέα του “δικάζουν” το Κατάρ! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο πιο “καυτός” παίκτης της εθνικής Νορβηγίας αυτή την εποχή. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ο νεαρός φορ δεν έχει σταματήσει να σκοράρει για την Μπορούσια Ντόρτμουντ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο τόσο οι συμπατριώτες του όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν πολλά από εκείνον.

Ωστόσο, οι Νορβηγοί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχουν γίνει πρώτο θέμα για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου. Όχι για την ώρα τουλάχιστον. Αν και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί, λόγω του πλούσιου υλικού που έχουν. Για την ώρα έχουν γίνει πρωταγωνιστές για τις αποδοκιμασίες τους για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα γίνει το 2022.

Οι αποκαλύψεις γίνονται ολοένα και περισσότερες όσο περνάει ο καιρός. Οι συνθήκες διαβίωσης των εργατών στη χώρα της Μέσης Ανατολής μόνο καλές. Οι θάνατοι πολλοί. Ασχέτως αν αρκετοί δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά οι Νορβηγοί έδωσαν ακόμη ένα “άκυρο” στους Άραβες πριν το εντός έδρας ματς με την Τουρκία, όπου και φορούσαν φανελάκια με ένα ειδικό μήνυμα τυπωμένο πάνω τους.

“Ανθρώπινα δικαιώματα; Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Νορβηγία, τσεκ. Γερμανία, τσεκ. Ο επόμενος”, το μήνυμά τους.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι ο Χάαλαντ!

Έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι ο Χάαλαντ!

Οι Νορβηγοί κέρδισαν τις εντυπώσεις. Μιας και η κίνησή τους κόντρα στους διοργανωτές του επόμενου Μουντιάλ σημαίνει πολλά και σίγουρα είναι μία “κραυγή” που θα ακουστεί ψηλά. Άλλωστε όσο πάνε οι εθνικές που μιλάνε ανοικτά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αυτά που έχουν εξαφανιστεί στο Κατάρ ολοένα και αυξάνονται.

Όλα αυτά πριν το παιχνίδι με την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών οι Τούρκοι έκαναν… πάρτι μέσα στο “σπίτι” των Σκανδιναβών και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, ώστε να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-0. Ένα αποτέλεσμα που έρχεται λίγες μέρες μετά τη σπουδαία επικράτηση επί των Ολλανδών και πάλι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ