ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Θέλει και Κιν εκτός από Αγκουέρο η Γιουβέντους (pic)

Iταλικό δημοσίευμα μπλέκει και την περίπτωση του Μόιζε Κιν για τη Γιουβέντους πέρα από αυτή του Σέρχιο Αγκουέρο. Το παλεύει και για τους δυο η Γιούβε.

Θέλει και Κιν εκτός από Αγκουέρο η Γιουβέντους (pic)

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στη Γιουβέντους σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά της. Η Γηραιά Κυρία σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει πακέτο δυο επιθετικούς ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, τους Σέρχιο Αγκουέρο και Μόιζε Κιν.

Για τον Αργεντινό άσο της Μάντσεστερ Σίτι, διαβάσατε στον «βασιλιά» πως βρίσκεται στο στόχαστρο των Ιταλών. Ο Αγκουέρο θα αποχωρήσει από τους Πολίτες μετά από μια δεκαετία παρουσίας του εκεί. Θεωρείται από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Σίτι. Αλλά, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικό, τότε ο έμπειρος φορ θα κουνήσει μαντήλι από το Έτιχαντ. Καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε μερικούς μήνες.

Ωστόσο, πέρα από τον Αγκουέρο, η Γιουβέντους κοιτάζει και τον Κιν, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport. Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός ανήκει στην Έβερτον, αλλά παίζει ως δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν φέτος. Με τους Παριζιάνους δεν τα έχει πάει άσχημα, μιας και έχει σκοράρει 17 φορές σε 33 αναμετρήσεις.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει τους σκοπούς της

Όλα αυτά η Γιουβέντους τα κάνει για δυο λόγους. Ο ένας είναι προφανώς για να διατηρήσει την επιθετική της γραμμή σε υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή διαθέτει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Αλβάρο Μοράτα ως μεγάλα ονόματα. Από κοντά είναι και ο Σουηδός διεθνής, Κουλουσέφσκι. Αλλά, ο Μοράτα είναι δανεικός και αν δεν αλλάξει κάτι, το καλοκαίρι θα φύγει.

Ο Ρονάλντο πλέον θα ήθελε να έχει και έναν άξιο παρτενέρ, διότι όσο… βιονικός και να είναι, δεν μπορεί να βγάλει ολομόναχος σχεδόν όλη τη σεζόν. Ακόμα και αν ήταν 10 χρόνια νεότερος θα λέγαμε τα ίδια δεδομένης και της ομάδας για την οποία μιλάμε. Άρα ο δεύτερος λόγος είναι να πειστεί ο Πορτογάλος σταρ προκειμένου να σβηστεί κάθε σενάριο που σχετίζεται με απομάκρυνσή του από τους «μπιανκονέρι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ