ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έχει τον αντι-Μαρσέλο στα «σπλάχνα» της!

Το μέλλον του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο σίγουρο δεν είναι, αλλά η «βασίλισσα» έχει ήδη... βγάλει τον αντικαταστάτη του, τον Μιγκέλ Γκουτιέρεθ.

Η Ρεάλ έχει τον αντι-Μαρσέλο στα «σπλάχνα» της!

Αναμφισβήτητα ο Μαρσέλο δεν είναι πλέον ο παίκτης που άπαντες θαύμαζαν πριν από μερικά χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μπακ πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν και θεωρείται συμπληρωματικός στο ρόστερ. Αν μη τι άλλο σίγουρα κάτι μη αναμενόμενο για έναν παίκτη που κέρδισε τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν έχει περιοριστεί σε μόλις δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να έχει κάποιον ιδιαίτερο αντίκτυπο. Γι’ αυτό και το μέλλον του στη «βασίλισσα» μοιάζει αβέβαιο, ακόμα κι αν έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα, ο 32χρονος μπακ έκανε μια προσπάθεια επανόδου. Δούλεψε αρκετά τη φυσική κατάσταση του, με σκοπό να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα. Ωστόσο, μια εξωγηπεδική του κίνηση έφερε αρκετές αντιδράσεις. Βλέπετε, ο Μαρσέλο ανέβασε στα social media του φωτογραφίες, με τον ίδιο και την οικογένεια του να βρίσκονται σε παραλία της Βαλένθια εν μέσω καραντίνας. Η Ρεάλ ετοιμάζεται να του ρίξει πρόστιμο, ενώ είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη με τη στάση του. Παράλληλα, οι Μαδριλένοι θα ήθελαν ιδεατά να γλιτώσουν και το τεράστιο συμβόλαιο του (8 εκατ. ευρώ ετησίως) και φαίνεται πως έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Αυτός ακούει στο όνομα Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, σύμφωνα με την «AS».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Γκουτιέρεθ Μαρσέλο

Ποιος είναι ο Γκουτιέρεθ που προορίζεται να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο

Ο 19χρονος μπακ της δεύτερης ομάδας είναι από τα μεγάλα «στοιχήματα» του συλλόγου. Εδώ και καιρό προετοιμάζεται για το… άλμα στην πρώτη ομάδα, αν και ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο. Κι αυτό γιατί ο Ζιντάν σέβεται πλήρως τον Μαρσέλο στην ιεραρχία, όσο εκείνος βρίσκεται στην ομάδα. Ωστόσο, ο «Ζιζού» δείχνει να πιστεύει πάρα πολύ στο νεαρό αμυντικό και στο ταλέντο του.

Παράλληλα, ακόμα κι αν αποχωρήσει ο Γάλλος τεχνικός το καλοκαίρι και αναλάβει ο Ραούλ, όπως φημολογείται, πάλι ο Γκουτιέρεθ θα βρίσκεται στην ομάδα. Άλλωστε, ο παλαίμαχος θρύλος της Ρεάλ τον έχει ως παίκτη στη δεύτερη ομάδα και τον γνωρίζει. Ο νεαρός μπακ μόνο… άγνωστος δεν είναι, όμως, στις ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον ίδιο από την Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και ομάδες από την Αγγλία και την Πορτογαλία. Ωστόσο, η Ρεάλ δεν θέλησε να τον πουλήσει, λόγω της πίστης της σε αυτόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ