ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η καρδιά του Ντοναρούμα θέλει μόνο… Μίλαν!

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έστειλε μήνυμα στον Μίνο Ραϊόλα να σταματήσει να βάζει «εμπόδια» στην ανανέωση του, γιατί θέλει να μείνει στη Μίλαν.

Η καρδιά του Ντοναρούμα θέλει μόνο… Μίλαν!

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο. Όχι μόνο τώρα, αλλά γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως από το ξεκίνημα της καριέρας του συγκρίνεται με τον Μπουφόν. Βέβαια, η σύγκριση τους έχει μέχρι στιγμής μόνο ένα κοινό. Το γεγονός ότι και οι δύο πήραν γάντια βασικού από μικροί σε ηλικία. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι η «μέρα» με τη «νύχτα», τουλάχιστον όσον αφορά τα επιτεύγματα τους, αφού από άποψη ταλέντου ο τερματοφύλακας της Μίλαν δεν δείχνει να υστερεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και τον πιστεύουν εδώ και χρόνια οι «ροσσονέρι». Από τα 16 του βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, μετρώντας ήδη περισσότερες από 200 συμμετοχές με την ομάδα. Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, όμως, το μέλλον του εδώ και καιρό είναι στον «αέρα». Από τον Ιανουάριο, ο 22χρονος τερματοφύλακας μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Βέβαια, εδώ και καιρό υπάρχει πρόταση από την πλευρά της Μίλαν για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Κι όπως τονίζει η ιταλική «La Stampa», η… καρδιά του Ντοναρούμα θέλει να μείνει στους «ροσσονέρι» και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ντοναρούμα

Ντοναρούμα σε Ραΐόλα: «Θα μείνω στη Μίλαν, εσύ ανάλαβε τα διαδικαστικά»

Έτσι, ο Ιταλός τερματοφύλακας φρόντισε να ενημερώσει τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα επί τούτου. Ο δαιμόνιος Ιταλός μάνατζερ ήταν αυτός που μέχρι πριν λίγο καιρό πήγαινε να «χαλάσει» τις διαπραγματεύσεις. Όπως τονιζόταν από τα ιταλικά Μέσα, ο ίδιος είχε ρίξει «άκυρο» στις προτάσεις της Μίλαν, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, ο Ντοναρούμα, βλέποντας το που πηγαίνει η κατάσταση, το πήρε πάνω του. «Θα μείνω στη Μίλαν, εσύ ανάλαβε τα διαδικαστικά», φέρεται να είπε ο νεαρός τερματοφύλακας στον ατζέντη του.

Ο Ντοναρούμα έδειξε ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ότι θέλει να «δέσει» του μέλλον του στη Μίλαν. Εξάλλου, βρίσκεται στην ομάδα από μικρό παιδί και πλέον ζει την εποχή της «αναγέννησης» της. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν οι «ροσσονέρι» να επιστρέψουν στο Champions League. Παράλληλα, πάλεψαν όσο μπορούσαν για το φετινό πρωτάθλημα, που κατά πάσα πιθανότητα πηγαίνει στην Ίντερ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η Μίλαν δε «χτίζει» χαρακτήρα για να διεκδικεί ξανά τίτλους και ο Ντοναρούμα θέλει να υπερασπίζεται την εστία της, όταν φτάσει αυτή η ώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική «La Stampa».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ