ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έχει ήδη έτοιμη την μετά-Ζιντάν εποχή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προετοιμαστεί για μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, με τους Γιόακιμ Λεβ και Ραούλ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η Ρεάλ έχει ήδη έτοιμη την μετά-Ζιντάν εποχή!

Η φετινή σεζόν δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι εξελίσσεται ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, η «βασίλισσα» βρίσκεται μάλλον σ’ ένα μεταβατικό στάδιο της ιστορίας της. Στο Κύπελλο Ισπανίας έμεινε εκτός από την άσημη Αλκογιάνο, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Ουσιαστικά, μόνο το Champions League έχει μείνει ως κύριος στόχος για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Βέβαια, ούτε εκεί οι Μαδριλένοι θεωρούνται φαβορί για τη διοργάνωση. Αν μη τι άλλο κάτι, που αν λεγόταν τα προηγούμενα χρόνια θα θεωρούταν… τρέλα.

Ο Γάλλος τεχνικός δέχεται αρκετά μεγάλο μερίδιο της κριτικής φέτος. Κι αυτό γιατί η ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα που είχε στο πρώτο του πέρασμα. Όταν δηλαδή κατέκτησε τρία συνεχόμενα Champions League, κυριαρχώντας σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον πάγκο της Ρεάλ στο τέλος της σεζόν μόνο απίθανο δεν είναι. Βέβαια, στις τάξεις της «βασίλισσας» το απεύχονται αυτό. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την «AS» έχουν ήδη ξεχωρίσει τα δύο ονόματα για την αντικατάσταση του. Αυτοί είναι οι Γιόακιμ Λεβ και Ραούλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ζιντάν Ρεάλ

Γιατί η Ρεάλ έχει ξεχωρίσει Λεβ και Ραούλ για το μέλλον

Όσον αφορά τον Γερμανό τεχνικό, η συμπάθεια του Φλορεντίνο Πέρεθ στο πρόσωπο του είναι δεδομένη εδώ και χρόνια. Μάλιστα, το όνομα του είχε «παίξει» αρκετά μετά την αποχώρηση του Ζιντάν το καλοκαίρι του 2018. Τότε είχε αναφερθεί με πολύ καλά λόγια στη Ρεάλ Μαδρίτης και πολλοί θεώρησαν ότι έκανε ένα… κάλεσμα για να αναλάβει τον σύλλογο. Κάτι, βέβαια, που ο ίδιος διέψευσε, τονίζοντας ότι θα οδηγούσε την εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2018. Πλέον, όμως, μετά το EURO το καλοκαίρι ο ίδιος θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «Πάντσερ». Έπειτα από 15 χρόνια ο ίδιος πλέον θα είναι ελεύθερος να βρεθεί σε έναν άλλο πάγκο και η Ρεάλ μοιάζει ιδανική επιλογή.

Βέβαια, στις τάξεις των Μαδριλένων δεσπόζει το όνομα του Ραούλ για το μέλλον. Ο Ισπανός είναι ήδη ένας θρύλος του συλλόγου. Ένας παίκτης που έγραψε ιστορία, φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας» και πλέον βρίσκεται στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της. Εκεί δηλαδή που βρισκόταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν πριν αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας της Ρεάλ. Οπότε οι παραλληλισμοί σίγουρα υπάρχουν στο μυαλό της ομάδας της Μαδρίτης. Μάλιστα, ο Ισπανός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με την Καστίγια, κυνηγώντας την άνοδο στη Segunda Division και σίγουρα το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου. Το ποιον από τους δύο θα επιλέξει η Ρεάλ, αν αποχωρήσει ο «Ζιζού», θα το δείξει το μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ