ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Ζότα γύρισε… φουριόζος για να σώσει τη Λίβερπουλ!

Ο Ζότα πετάει «φωτιές» μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του και η Λίβερπουλ ελπίζει πως ο Πορτογάλος θα την... σώσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ζότα γύρισε… φουριόζος για να σώσει τη Λίβερπουλ!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η απόκτηση του Ντιόγκο Ζότα από τη Λίβερπουλ πέρασε σχετικά στα «ψιλά». Ο Πορτογάλος κόστισε περί τα 45 εκατομμύρια ευρώ στους «κόκκινους». Τόσα χρειάστηκαν για να πειστεί η Γουλβς να τον παραχωρήσει, με τον Κι-Γιάνα Χούβερ να δίνεται ως έμψυχο αντάλλαγμα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πολλά τα χρήματα για τον 24χρονο επιθετικό. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ήδη μια σταθερή επιθετική τριάδα. Θεωρήθηκε ότι ο… νέος θα ερχόταν ως συμπληρωματικός σε αυτήν και το να κοστίσει τόσο ακριβά ένας αναπληρωματικός θεωρήθηκε υπερβολή.

Ωστόσο, ο Ζότα, κάθε άλλο παρά αναπληρωματικός αποδείχθηκε. Ταίριαξε αμέσως στο στυλ της Λίβερπουλ και σκόραρε κυριολεκτικά non stop. Σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε 9 γκολ, αλλά δεν ήταν μόνο οι αριθμοί. Είχε πάντα μια επικίνδυνη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και τραυματίστηκε στο… αδιάφορο παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ. Η απουσία του μέχρι και τις αρχές Μαρτίου συνέπεσε με την αγωνιστική «κατάρρευση» της Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος, όμως, επέστρεψε… φουριόζος και θέλει να ξαναβάλει τους «κόκκινους» στην τρομερή πορεία τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ζότα

Η δυναμική επιστροφή του Ζότα κάνει τη Λίβερπουλ να ελπίζει

Στα δύο πρώτα ματς μετά την επιστροφή του έδειξε λίγο ανέτοιμος. Μοιραία, λοιπόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της στο Άνφιλντ, με ήττες από την Τσέλσι και τη Φούλαμ με το ίδιο σκορ (0-1). Ωστόσο, από εκεί κι έπειτα, ο Ζότα άρχισε να θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του. Σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, Γουλβς, και χάρισε το τρίποντο στη Λίβερπουλ. Έδωσε ασίστ στο γκολ του Σαλάχ στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λειψία, βοηθώντας την ομάδα του να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Παράλληλα, η διακοπή των εθνικών ομάδων, όχι μόνο δεν τον κράτησε πίσω, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει να πετάει «φωτιές». Ο 24χρονος κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 και τον δικαίωσε πλήρως για την επιλογή του. Κόντρα στη Σερβία, ο Ζότα πέτυχε και τα δύο τέρματα των Πορτογάλων στην ισοπαλία τους (2-2). Σ’ ένα παιχνίδι βέβαια, που έκανε το γύρο του κόσμου για το ακυρωθέν γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, με την μπάλα να έχει περάσει ξεκάθαρα τη γραμμή. Παράλληλα, ο 24χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα και κόντρα στο Λουξεμβούργο (3-1), δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ζότα

Με τον Ζότα να θυμίζει ουσιαστικά τον παίκτη που εντυπωσίασε άπαντες στην αρχή της σεζόν, η Λίβερπουλ μπορεί να ελπίζει. Εξάλλου, έχει ακόμα… δρόμο μπροστά της μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην Premier League κυνηγάει την είσοδο της στην τετράδα παρά την καταστροφική πορεία της. Αυτή τη στιγμή είναι στο -5 από την τέταρτη Τσέλσι, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παράλληλα, έχει ενόψει της και τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο παιχνίδια, που μπορούν να πάνε τους «κόκκινους» μακριά στη διοργάνωση, εφόσον προκριθούν και με τον Πορτογάλο σε τέτοια κατάσταση είναι σίγουρο ότι η Λίβερπουλ ελπίζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ