ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

«Χ»άλασε την εικόνα της η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος απόψε ουσιαστικά πέταξε όσα κέρδισε στη Γρανάδα. Η «Γαλανόλευκη» έμεινε στην ισοπαλία (1-1) στο αποψινό παιχνίδι με τους Γεωργιανούς.

«Χ»άλασε την εικόνα της η Εθνική

Σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας με την εθνική μας ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη το βράδυ της Τετάρτης με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γεωργίας. Δύο ομάδες που μπορεί να μην είναι φαβορί στον όμιλο τους στη προκριματική φάση του Μουντιάλ όμως έχουν τις πιθανότητες να ξεχωρίσουν. Η Εθνική Ελλάδος μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα στην Ισπανία επεδίωκε απόψε τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Γεωργία μετά τις ήττες με Σουηδία και Ισπανία ήθελε να πάρει στην Ελλάδα όσα μέχρι στιγμής έχει στερηθεί.

Η αναμέτρηση εξαρχής έμοιαζε δύσκολα για την ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνική μας παρέταξε ένα επιθετικό σχήμα θέλοντας να στείλει το μήνυμα στους αντιπάλους του. Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ανήκει στην Ελλάδα με μεγαλύτερη στιγμή τη χαμένη ευκαιρία του Χρήστου Τζόλη στο 8ο λεπτό. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πάτησε περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε έπειτα τη πάσα του Γιαννούλη δε βρήκε τον επιθυμητό στόχο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όσο περνούσε ο χρόνος οι Γεωργιανοί έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο. Η Ελλάδα οπισθοχώρησε κάτι που οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν φθάνοντας αρκετές φορές μπροστά στα καρέ του Βλαχοδήμου. Παρόλα αυτά καμία από τις φάσεις που δημιούργησαν δεν προκάλεσε μεγάλο κίνδυνο για την εθνική μας ομάδα. Το ημίχρονο κύλησε στην μετριότητα και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια όντας στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Η Ελλάδα ήθελε να επιτεθεί όμως πρακτικά αδυνατούσε να το κάνει. Η Γεωργία έχοντας κλείσει όλους τους χώρους κατάφερνε να περιορίσει στο ελάχιστο τους κινδύνους. Οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με το παιχνίδι να προχωρά ολοταχώς σε μια ισοπαλία που ουσιαστικά δεν βόλευε κανέναν.

Οι αλλαγές των δύο ομάδων άλλαξε λίγο τον ρυθμό. Στο 76′ όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν οι επιθετικοί της εθνική μας ομάδας το πέτυχε ο Κακαμπάντζε. Ο αμυντικός της Γεωργίας έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μη μπορώντας να την απομακρύνει σωστά σε σέντρα του Λημνιού.

Δύο λεπτά αργότερα από το προβάδισμα της Εθνικής ήρθε η ισοφάριση για τους Γεωργιανούς. Ο Κβαρατσέλια πέρασε τον Μαυρία από τα δεξιά πάτησε περιοχή και με συρτό σουτ κέρδισε τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Ελλάδα να πετά δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ