ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα για Αγκουέρο: “Θρύλος της Σίτι με όσα πρόσφερε”

Μόνο θετικά σχόλια είχε να κάνει ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, όσον αφορά τον Σέρχιο Αγκουέρο και αυτά που πρόσφερε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αρτέτα για Αγκουέρο: “Θρύλος της Σίτι με όσα πρόσφερε”

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, μετά από δέκα χρόνια, θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι που θα έρθει. Έμεινε στο “Έτιχαντ” για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό από μόνο τους στις ημέρες μας είναι εκτός από πολύ δύσκολο, αλλά και αξιέπαινο. Παρόλα αυτά ο “Κουν” έχει και άλλα στατιστικά να… μοστράρει όταν θα φύγει τον Ιούνιο.

Πιο ψηλά απ’ όλα είναι τα τέρματά του με τους “πολίτες”. Αυτά όχι μόνο ήταν αρκετά. Ήταν τόσα πολλά που τον έφεραν πρώτο στη λίστα με τους μεγαλύτερους γκολτζήδες που πέρασαν από τον σύλλογο και άφησαν ιστορία. Λογικό και επόμενο ο Μίκελ Αρτέτα να έχει να πει για εκείνον μόνο καλά λόγια προτού αποχωρήσει από τη Σίτι μια για πάντα.

Ο νυν τεχνικός της Άρσεναλ είχε την τύχη και την ευκαιρία να μάθει και να γνωρίσει από το κοντά την ποιότητα και το μεγαλείο του Αργεντινού φορ. Κάτι που επισήμανε με δηλώσεις του όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη συνεργασία που είχε μαζί του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Μόνο... μέλι για τον Αγκουέρο ο Αρτέτα!

Μόνο… μέλι για τον Αγκουέρο ο Αρτέτα!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ποτέ δεν απασχόλησε τα αγγλικά ΜΜΕ, που δεν θέλουν και πολύ η αλήθεια είναι, όσον αφορά τη ζωή του μακριά από τα γήπεδα. Ήταν ένα παράδειγμα για όλους. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Είναι κάτι παραπάνω από λογικό και αναμενόμενο ο Μίκελ Αρτέτα να στάξει… μέλι για τον “Κουν” μιας και η συνεργασία τους ήταν άρτια από την αρχή ως το τέλος της. Τότε που ο Ισπανός αποφάσισε να αποχωρήσει από τους “πολίτες” και από βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα να γίνει τεχνικός της Άρσεναλ.

“Πρώτα απ όλα όλοι όσοι έχουν δουλέψει ή έχουν βρεθεί πολύ κοντά στον Σέρχιο ξέρουν θα συμφωνήσουν με αυτά που θα πω. Ήταν και είναι το βασικό πρόσωπο για το μεγάλο project της Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεσαι παίκτες με ποιότητα και χαρακτήρα, ώστε να δημιουργήσουν μερικές μεγάλες στιγμές, όπου εκεί θα βασίζεται το project σου.

Δεν είναι μόνο ο τρόπος που αγωνίζεται. Έχει το χάρισμα. Έχει την κατάλληλη προσωπικότητα γι’ αυτό που κάνει. Και έτσι, όπως το κάνει. Όλοι τον αγαπάνε σε αυτή την ομάδα. Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον σαν και εκείνον με τόσο μεγάλη προσφορά να αποχωρεί. Αλλά νομίζω όλα αυτά που έκανε θα μείνουν για πάντα στην ιστορία της Σίτι.

Ο Σέρχιο είναι μοναδικός στο να βλέπει χώρους εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Και όχι μόνο αυτό. Εκείνος σκοράρει κιόλας τόσο απλά. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει άμεσα το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του”,τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ