ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Γλυκοκοιτάζει» τον Σον η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου παρατηρεί τις εξελίξεις όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Σον με την Τότεναμ κι ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του.

«Γλυκοκοιτάζει» τον Σον η Μπάγερν!

Την περασμένη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου «σάρωσε» κάθε τίτλο που υπάρχει. Άλλωστε, κατέκτησε έξι τρόπαια, όσα ακριβώς και η Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2008/09. Οι δυο τους είναι και οι μοναδικές ομάδες που έχουν πετύχει ένα τέτοιο επίτευγμα σε μια σεζόν. Οι Βαυαροί συνεχίζουν και φέτος από εκεί που σταμάτησαν, με μια μικρή διαφορά. Βλέπετε, έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας, από την Χόσταϊν Κίελ. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα είναι σταθερά στην κορυφή και στο Champions League θεωρούνται φαβορί. Κι ας κληρώθηκαν με την Παρί Σεν Ζερμέν κι αν προκριθούν με τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν, όμως, είναι της νοοτροπίας πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλει πάντα να δυναμώνει, να ενισχύεται με παίκτες υψηλού επιπέδου, που θα την οδηγούν στην κορυφή. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με το «Football Insider» έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χιουνγκ Μιν Σον. Ο Κορεάτης διανύει μια τρομερή φετινή σεζόν με την Τότεναμ. Ήδη μετράει 18 γκολ και 16 ασίστ σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά μαζί με τον Χάρι Κέιν είναι οι δύο «πυλώνες» στην επίθεση της αγγλικής ομάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Σον Μπάγερν

Το αδιέξοδο στις συζητήσεις Σον-Τότεναμ φέρνει το ενδιαφέρον της Μπάγερν

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό δήλωσε άγνοια για το μέλλον του στους «Spurs» κι ας έχει συμβόλαιο ως το 2023. Αν μη τι άλλο κάτι που δεν… ήχησε καλά στους Λονδρέζους, που τού έχουν προσφέρει νέο 5ετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τις 200.000 λίρες ανά εβδομάδα. Βλέπετε, οι συζητήσεις των δύο πλευρών μέχρι στιγμής βρίσκονται σε τέλμα. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευθεί και η Μπάγερν για να κινηθεί για τον Κορεάτη. Μάλιστα, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και έναν χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό για να μπει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η απόκτηση του να γίνει πιο εύκολη.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι Βαυαροί παρακολουθούν στενά τον Σον εδώ και χρόνια. Από την περίοδο που φορούσε ακόμα τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Βλέποντας, όμως, τις φετινές του εμφανίσεις… ξετρελάθηκαν. Γι’ αυτό και θέλουν να τον προσθέσουν στο ήδη πλούσιο ρόστερ τους. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα πλάγια της επίθεσης της η Μπάγερν έχει τους Κομάν, Γκνάμπρι, Σανέ, αλλά ακόμα και τον Τόμας Μίλερ που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση. Ωστόσο, στις τάξεις της γερμανικής ομάδας θεωρούν πως ο Κορεάτης θα τα καταφέρει καλύτερα και από αυτούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ