ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πάει να «κλέψει» τον Βαϊνάλντουμ η Τσέλσι!

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ φέρεται εδώ και καιρό να είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά ισπανικό δημοσίευμα βάζει και την Τσέλσι στο... κόλπο για την απόκτηση του.

Πάει να «κλέψει» τον Βαϊνάλντουμ η Τσέλσι!

Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τη Λίβερπουλ έχει εξελιχθεί σε «σίριαλ». Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός μέσος το καλοκαίρι μένει και επισήμως ελεύθερος. Τότε δηλαδή που λήγει και η συμφωνία του με τους «κόκκινους». Βέβαια είναι προφανές ότι η αγγλική ομάδα θέλει να τον κρατήσει. Πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έχει… γλιτώσει από την «επιδημία» τραυματισμών που έχει χτυπήσει το ρόστερ της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ.

Ήδη μετράει 40 συμμετοχές σε όλη τη σεζόν, χωρίς να βγαίνει από την ενδεκάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως μαζί με τον Σαλάχ, είναι οι δύο παίκτες με τα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Ο ίδιος, όμως, ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. Θεωρεί πως η πρόταση που του έχει γίνει είναι πολύ μικρή και περιμένει κάποια βελτιωμένη, αλλιώς θα αποχωρήσει. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, η Μπαρτσελόνα μοιάζει το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του. Άλλωστε, η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν εκεί αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Marca», η ισπανική ομάδα δεν… παίζει μόνη της. Κι αυτό γιατί για τον Ολλανδό ενδιαφέρεται «θερμά» και η Τσέλσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Βαϊνάλντουμ

Ο Τούχελ θέλει τον Βαϊνάλντουμ για να φτιάξει την… επίθεση του

Μετά την έλευση του Τόμας Τούχελ οι «μπλε» έχουν πάρει τα πάνω τους. Έχουν φτιάξει μια σταθερή ομάδα, η οποία δε δέχεται εύκολα γκολ και είναι αήττητη με τον Γερμανό. Ωστόσο, επιθετικά δεν θέλγουν με την απόδοση τους κι αυτό είναι κάτι που θέλει να διορθώσει ο ίδιος. Γι’ αυτό κι έχει στο στόχαστρο τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος στην εθνική Ολλανδίας έχει ξεδιπλώσει όλες τις επιθετικές αρετές του και θα ταίριαζε απόλυτα στα πλάνα του.

Βέβαια, στο… κόλπο, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, είναι και οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ και Γιουβέντους. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Ολλανδός αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ θα έχει πληθώρα επιλογών. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι το φαβορί λόγω… Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός συνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του μέσο στην εθνική ομάδα της χώρας τους, οπότε γνωρίζονται πολύ καλά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 58χρονος τεχνικός μπορεί να τον πείσει να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ