Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκόμες: «Οι διαφωνίες με τον Γκασπερίνι με έφεραν στη Σεβίλλη»
Σεβίλλη

Γκόμες: «Οι διαφωνίες με τον Γκασπερίνι με έφεραν στη Σεβίλλη»

Πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Πάπου Γκόμες μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που τον οδήγησε να αφήσει την Αταλάντα.

02.04.2021 | 18:04

Επτά χρόνια δεν τα λες και λίγα για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην ίδια ομάδα. Ο Πάπου Γκόμες έζησε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του στο Μπέργκαμο εκπροσωπώντας την μαχητική Αταλάντα. Από το 2014 μέχρι πριν λίγους μήνες ο Αργεντινός τίμησε και με το παραπάνω τον ιταλικό σύλλογο. Το φινάλε της συνεργασίας ωστόσο δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.

Ο Γκόμες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ElDesmarque παραδέχθηκε πως ουδέποτε είχε σκεφτεί ένα αιφνίδιο αντίο από την ομάδα του Μπέργκαμο. Ο ίδιος έβλεπε την καριέρα του άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα που δε φανταζόταν τον εαυτό του σε άλλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε τον βασικό λόγο που οδήγησε την αναπάντεχη ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αταλάντα. Επιβεβαίωσε αυτά που είχαν έρθει στην επιφάνεια και τη ρήξη του με τον τεχνικό των Ιταλών, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. «Μπορεί να έχεις διαφορετική οπτική σε κάθε τι με τον καθένα. Κάτι τέτοιο συνέβη και με μένα και τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, πήρε ο καθένας τον δρόμο του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γκόμες έβγαλε… σέντρα τον Γκασπερίνι

Στη συνέχεια της κουβέντας δείχνοντας την πικρία του για την αποχώρηση από την Ιταλία αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του πρόταση από ομάδα του MLS. Μια προοπτική που χωρίς δεύτερη σκέψη απέτρεψε μιας και ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Και κάπως έτσι ήρθε η πρόταση από τη Σεβίλλη.

«Μπορώ να παίζω ακόμη σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στόχος μου ήταν η παραμονή στο κορυφαίο επίπεδο και η διατήρηση μου στην εθνική ομάδα. Όταν με κάλεσε η Σεβίλλη έκανα όσα χρειάζονταν για να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η συμφωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσσος. Σήμερα βρίσκεται στην Ανδαλουσία και χαίρει απόλυτης στήριξης από τον προπονητή του, Τζουλιέν Λοπετέγκι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version