ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ορμάει για Ντεπάι άμεσα η Λίβερπουλ!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι το όνομα του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λιόν.

Ορμάει για Ντεπάι άμεσα η Λίβερπουλ!

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Όμως, στη Λίβερπουλ ψάχνουν από τώρα τους παίκτες για την επόμενη. Όπως όλα δείχνουν η φετινή πορεία του συλλόγου από το Μερσεϊσάιντ δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στη διοίκηση.

Γι’ αυτό το λόγο έρχεται… ενίσχυση. Οι “κόκκινοι” πρόκειται να δώσουν στον Γιούργκεν Κλοπ ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, όπου στόχο θα έχει την αγορά ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν κενά. Ή θα ενισχύσουν τους “reds” σε θέσεις- κλειδιά.

Ένας από αυτούς είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός εξτρέμ κάνει πράγματα και θαύματα τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Λιόν. Ωστόσο, δύσκολα θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα. Μιας και το συμβόλαιό του μαζί της εκπνέει το καλοκαίρι που έρχεται και δεν πρόκειται να το ανανεώσει. Κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να πάει σε όποια ομάδα της επιλογής του εκείνος επιθυμεί.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Μετά την Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ για Ντεπάι!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ για Ντεπάι!

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Μπαρτσελόνα που έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ρόναλντ Κούμαν τον ήθελε σαν τρελός. Ωστόσο, το deal χάλασε στις χρηματικές απαιτήσεις της Λιόν.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα δεδομένα αλλάζουν. Και αυτό γιατί ο Ολλανδός εξτρέμ μένει ελεύθερος. Η Λίβερπουλ δεν είναι και τόσο ικανοποιημένη με την επίθεσή της, ενώ βλέπει και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κάνει… νερά όσον αφορά το μέλλον του και όλα αυτά που λέει.

Γι’ αυτό το λόγο και οι “κόκκινοι” θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη, όπως αναφέρει η “Μundo Deportivo”. Στο… παιχνίδι παραμένει και η ισπανική ομάδα. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια από τις δύο θα τον ντύσει στα χρώματά της.

Αν και πρέπει να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και τα λίγα χρήματα στα ταμεία της μπορεί να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Λίβερπουλ στο τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ