ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πρώτο φαβορί για Αγκουέρο η Τσέλσι!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το καλοκαίρι, και η Τσέλσι έχει το προβάδισμα, λόγω της θέλησης του να μείνει στην Αγγλία.

Πρώτο φαβορί για Αγκουέρο η Τσέλσι!

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό και καιρό και πριν μερικές ημέρες πήρε επίσημο χαρακτήρα. Ο Σέρχιο Αγκουέρο το καλοκαίρι θα σταματήσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Έπειτα από δέκα χρόνια που τα έζησε κυριολεκτικά όλα, θα κληθεί να βρει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Κάτι, βέβαια, που δεν αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα δύσκολο για τον ίδιο. Άλλωστε πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Μάντσεστερ με 257 γκολ σε 384 παιχνίδια. Είναι ένας παίκτης που έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα και ξέρει να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Γι’ αυτό και όπως είναι λογικό το όνομα του βρίσκεται στις λίστες πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν φέρονταν να είναι φαβορί, για τους δικούς της λόγους η καθεμιά. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Dailymail», η Τσέλσι είναι αυτή που έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αγκουέρο. Οι «μπλε» αναζητούν επιθετικό για τη νέα σεζόν και ο Αργεντινός πληροί τα κριτήρια τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Αγκουέρο

Ο Χάαλαντ που… ονειρεύεται η Τσέλσι και ο Αγκουέρο που θέλει να μείνει Αγγλία

Είναι ένας παίκτης που έχει το… εύκολο γκολ, κάτι που λείπει φέτος από την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Όπως τονίζεται στη δημοσίευμα, πρώτος στόχος είναι εδώ και καιρό ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, η Τσέλσι γνωρίζει πως με το ενδιαφέρον γύρω από τον Νορβηγό να είναι τεράστιο, δύσκολα θα τον πείσει να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολα με τον Αγκουέρο.

Εξάλλου, ο 32χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, θέλει να παραμείνει στην Αγγλία και την Premier League. Πιστεύει ότι έχει ακόμα πράγματα να δώσει εκεί και μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική της Τσέλσι. Άλλωστε, οι «μπλε» έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία με τον Τούχελ στον πάγκο τους. Ουσιαστικά δεν θα είναι απίθανο να διεκδικήσουν και τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Αγκουέρο στους Λονδρέζους δεν θα «χαλάσει» και τις σχέσεις του με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει τόσο μεγάλη έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ