ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τα “θέλω” του Μέσι για να μείνει στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το "Eurosport", γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, μία λίστα με τις επιθυμίες του, ώστε να παραμείνει.

Τα “θέλω” του Μέσι για να μείνει στην Μπαρτσελόνα!

Πέρυσι το καλοκαίρι η παραμονή ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έγινε ολόκληρο σίριαλ. Όχι αστεία. Εν τέλει ο Αργεντινός παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του. Ωστόσο, ήταν μία απόφαση που δεν την ήθελε και αυτό λόγω της κακής του σχέσης με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Λίγους μήνες μετά, φτάνοντας στο σήμερα και τα πιο πολλά έχουν αλλάξει. Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Όχι τελείως. Όμως, το να ανανεώσει ο Μέσι τη συνεργασία του με την “Μπάρτσα” φαίνεται ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος μέρα με τη μέρα.

Το “Eurosport” το πάει και ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες ο Αργεντινός έχει γνωστοποιήσει στον νέο πρόεδρο των “μπλαουγκράνα”, Ζοάν Λαπόρτα, μία λίστα με πολλές επιθυμίες του. Αν αυτές πάρουν το “ΟΚ”, ώστε να γίνουν πραγματικότητα άμεσα, τότε εκείνος θα υπογράψει συμβόλαιο ζωής με την Μπαρτσελόνα!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Μέσι

Αυτά θέλει για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Ζοάν Λαπόρτα με το που εκλέχτηκε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε κάτι πολύ απλό. “Θα κάνω τον Μέσι να παραμείνει”. Δεν ξέρουμε αν γνώριζε κάτι παραπάνω ή αν απλά το είπε για να το πει. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό ο Λιονέλ Μέσι θέλει να δει μερικές αλλαγές στην ισπανική ομάδα.

Πρώτα απ’ όλα ο “Λέο” έχει ανάγκη να μάθει ποιο θα είναι το σχέδιο του συλλόγου στο αγωνιστικό κομμάτι. Σκοπός του είναι να παραμείνει αν και εφόσον γίνει και πάλι ανταγωνιστική η Μπαρτσελόνα και φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να αξιώσεις να διεκδικήσει πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, ο Μέσι θέλει να έχει ανοικτή επικοινωνία τόσο με τη διοίκηση των Καταλανών όσο και με τον Ρόναλντ Κούμαν για μερικές αποφάσεις του. Κάτι που ναι μεν μπορεί να γινόταν μέχρι ενός σημείου. Αλλά τώρα θέλει και την επίσημη εκδοχή του.

Επίσης, ζητάει να ανανεωθεί η ομάδα από παίκτες της “Λα Μασία”. Οι περίφημες ακαδημίες του συλλόγου κατά το παρελθόν είχαν αναδείξει σπουδαίους παίκτες. Κάτι τέτοιο θέλει ο Μέσι να δει να γίνεται και τώρα.

Μόνο αν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα ή λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ