ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ: «Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος»

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε για όσα του δίνουν κίνητρο μέσα στο γήπεδο, τονίζοντας πως πριν από κάθε ματς του λέει στον εαυτό του ότι είναι ο καλύτερος.

Μπαπέ: «Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος»

Αναμφίβολα ο Κιλιάν Μπαπέ είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όχι μόνο για το μέλλον του, που προμηνύεται λαμπρό, αλλά και για το παρόν. Άλλωστε, ήδη θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Κι αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με σχεδόν κάθε τρόπο. Άλλωστε, ο Γάλλος ήταν αυτός που χάρισε στον κόσμο μια υπέροχη ποδοσφαιρική παράσταση στο «Καμπ Νου» πριν λίγο καιρό. Εκεί όπου με χατ τρικ, οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (4-1) και στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται από τα 17 του ουσιαστικά στο υψηλότερο επίπεδο. Βελτιώνεται συνεχώς και στοχεύει να γίνει ο καλύτερος. Άλλωστε, ο ίδιος μαζί με τον Χάαλαντ θεωρούνται το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οι αντικαταστάτες των Μέσι και Ρονάλντο, αυτοί που θα γίνουν οι καλύτεροι. Ωστόσο, ο Μπαπέ θεωρεί πως είναι ήδη ο κορυφαίος ή τουλάχιστον αυτό λέει στον εαυτό του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «RMC Sport» και τόνισε πως πριν από τα παιχνίδια του λέει στον εαυτό του ότι είναι ο καλύτερος. Κάτι που ξέρει και ο ίδιος ότι δεν ισχύει τώρα, αναφέροντας ως παραδείγματα τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τα πολύ περισσότερα κατορθώματα τους από εκείνον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μπαπέ

Μπαπέ: «Το “εγώ” είναι κάτι προσωπικό, να ξεπερνάς τον εαυτό σου»

«Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος. Φυσικά είναι σημαντικό αυτό, γιατί όταν είσαι στα δύσκολα, μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε “σπρώξει”. Έτσι πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να ανέβεις βουνά. Πρέπει να πειστείς ότι μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος κι έχω παίξει στο ίδιο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι καλύτεροι παίκτες από μένα, έχουν κάνει δισεκατομμύρια πράγματα παραπάνω από μένα», δήλωσε ο Μπαπέ και συμπλήρωσε:

«Φυσικά, πολλές φορές, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό επειδή γιατί πιστεύω ότι ίσως υπάρχει αυτή η πεποίθηση που δημιουργείται σε αυτό το θέμα, όπου κάποιος δεν εξηγεί τι είναι το “εγώ”. Είναι κάτι προσωπικό, να ξεπερνάς τον εαυτό σου , είναι πολύ παραπάνω από το το να λες επιφανειακά “Εγώ, εγώ”. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούν να ειπωθούν αρκετά πράγματα ακόμα γι’ αυτό το θέμα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ