ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ο Αγκουέρο θα είναι… δώρο για την Μπαρτσελόνα!»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Ριβάλντο προτρέπει την Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν να τον αποκτήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Ο Αγκουέρο θα είναι… δώρο για την Μπαρτσελόνα!»

Το καλοκαίρι ο κύκλος του Σέρχιο Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι θα κλείσει, κάτι που ανακοινώθηκε κι επισήμως. Μετά από δέκα χρόνια, ο Αργεντινός φορ θα φορέσει τη φανέλα κάποιου άλλου συλλόγου. Πλέον αναζητεί το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό. Βέβαια, έχει και τα… δεκανίκια του από τους «πολίτες» που μπορούν να τον βοηθήσουν σε αυτό. Όταν πρόκειται για έναν παίκτη με 257 γκολ σε 384 παιχνίδια με τον αγγλικό σύλλογο, τότε δεν θα είναι και δύσκολο να βρει την επόμενη ομάδα του. Κάτι που φαίνεται και για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον.

Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι είναι αυτές που κινούνται πιο «θερμά» για τον Αγκουέρο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη για το μέλλον του. Στις τάξεις των «μπλαουγκράνα», όμως, υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Κούμαν δεν… τρελαίνεται και στην ιδέα της απόκτησης του Αργεντινού φορ. Κάτι εντελώς λάθος, σύμφωνα με τον Ριβάλντο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα μίλησε στην «Betfair» και τόνισε πως η απόκτηση του 32χρονου φορ θα βοηθούσε την ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Αγκουέρο

Οι λόγοι που ο Ριβάλντο θεωρεί… δώρο τον Αγκουέρο

Όπως τόνισε ο Βραζιλιάνος, ο Αγκουέρο θα μπορούσε να κάνει τους Καταλανούς να… ξεχάσουν τον Σουάρες. Παράλληλα, όμως, θα έπαιζε και σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια παραμονής του Μέσι. Κι αυτό γιατί οι δυο τους συνδέονται με μακρά φιλία και η έλευση του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Για τον λόγο αυτό ο Ριβάλντο κάλεσε τον Κούμαν να σκεφτεί καλά και να ζυγίσει τις επιλογές του, προτού αποφασίσει.

«Το να πάρει χωρίς κόστος τον Αγκουέρο η Μπαρτσελόνα θα είναι κάτι το σπουδαίο, σαν δώρο. Έχει μια εξαιρετική σχέση με τον Λιονέλ Μέσι και δεδομένου ότι λείπει στην ομάδα ο ένας επιθετικός σαν τον Σουάρες, ο Αγκουέρο θα μπει κατευθείαν στη βασική ενδεκάδα. Παράλληλα, ο ερχομός του θα βοηθήσει τον Τζουάν Λαπόρτα να πείσει τον Μέσι να μείνει στην ομάδα. Ο Κούμαν θα πρέπει να ζυγίσει αρκετά τις επιλογές του και μετά να αποφασίσει. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν παίκτη όπως ο Αγκουέρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ριβάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ