ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

O Ντεμπελέ “παίζει” την Μπαρτσελόνα με το μέλλον του!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως δεν "καίγεται" και τόσο πολύ, ώστε να ανανεώσει όσο πιο νωρίς γίνεται το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

O Ντεμπελέ “παίζει” την Μπαρτσελόνα με το μέλλον του!

Η Μπαρτσελόνα πίστευε και πιστεύει πολύ στον Ουσμάν Ντεμπελέ. Αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Γάλλου εξτρέμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι μία και πολύ απλή. Να ανανεώσουν μαζί του όσο πιο νωρίς και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ. Αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται και ιδιαίτερα πρόθυμος για κάτι τέτοιο.

Όχι τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο και σε αυτή την καμπή της σεζόν. Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός επιθετικός πηγαίνει με τον δικό του ρυθμό και είναι πολύ πιο χαλαρός σε σχέση με τους Καταλανούς που έχουν ως σκοπό να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τα πιο πολλά “μέτωπα” που θα εμφανιστούν μπροστά τους και ίσως αποτελέσουν πρόβλημα για εκείνους στο μέλλον.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που θέλει τον Ντεμπελέ! 

Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που θέλει τον Ντεμπελέ!

Πριν από μερικά χρόνια ο Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν από τους πιο καλούς και παραγωγικούς παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε βρει τα “κουμπιά” του. Κάτι που φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, από τότε που πήγε στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα άλλαξαν για εκείνον.

Όχι προς το καλύτερο. Αρκετοί τραυματισμοί που δεν τον άφησαν ποτέ να πιάσει ρυθμό. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί το πρόβλημα. Υπήρχαν και πειθαρχικά παραπτώματα. Έτσι, ο Γάλλος εξτρέμ έχασε πόντους όσον αφορά την εικόνα του. Τόσο προς τον κόσμο του συλλόγου όσο και προς τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και χάλασαν τόσα πολλά χρήματα για χάρη του.

Πλέον προσπαθεί να επανορθώσει. Αλλά δεν είναι η Μπαρτσελόνα η μοναδική ομάδα που τον πιστεύει. Το καλοκαίρι του 2020 υπήρχαν προτάσεις για εκείνον από μερικές ομάδες της Αγγλίας που καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Καμία δεν προχώρησε.

Δεν ξέρουμε αν τα δεδομένα θα αλλάξουν από τον φετινό Ιούνιο ή όχι, πάντως όσο δεν ανανεώνει με τους Καταλανούς, τότε όλα είναι πιθανά!


 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ