ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Το «τρένο» της Ίντερ δε σταματάει πουθενά για το Scudetto!

Το τρένο της Ίντερ πέρασε και από την Μπολόνια (1-0) έφτασε τις εννιά σερί νίκες και θεωρείται σχεδόν απίθανο να καταφέρει να χάσει το φετινό Scudetto.

Το «τρένο» της Ίντερ δε σταματάει πουθενά για το Scudetto!

Ποιος μπορεί να τη σταματήσει; Από τη στιγμή που η Μίλαν είχε γκελάρει νωρίτερα, η Ίντερ δεν θα μπορούσε να το εκμεταλλευθεί. Οι «νερατζούρι» συνέχισαν την απίθανη πορεία τους, πέρασαν από την έδρα της Μπολόνια (1-0), έφτασαν τις εννιά σερί νίκες και δεν… χάνουν το φετινό Scudetto. Ο Λουκάκου το μοναδικό γκολ της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, που βρίσκεται στο +8 από τους «ροσσονέρι» και με ματς λιγότερο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ο Λουκάκου «χτύπησε» ξανά

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό στο ξεκίνημα. Είναι χαρακτηριστικό πως έπρεπε να φτάσουμε στο 8ο λεπτό για να γίνει η πρώτη υποψία ευκαιρίας. Ο Λουκάκου βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Ραβάλια μπλόκαρε. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε εννιά λεπτά αργότερα, με το απευθείας φάουλ του Έρικσεν να περνάει λίγο άουτ. Ωστόσο, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα η Ίντερ πήρε προβάδισμα στο 31. Ο Μπαρέλα σέντραρε ο Λουκάκου πήρε την κεφαλιά με τον Ραβάλια να διώχνει, αλλά ο Βέλγος πήρε το… ριμπάουντ κι έκανε το 1-0!

Μάλιστα, οι «νερατζούρι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση κόρνερ του Έρικσεν, ο Ρανόκια πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Σάουτεν βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά. Μάλιστα, οι «Ροσομπλού» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό. Από εκτέλεση κόρνερ του Σανασόνε, ο Σοριάνο πλάσαρε σχεδόν από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την Ίντερ να προηγείται με 1-0. Ίντερ

Κράτησε με άνεση το σκορ η Ίντερ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με ευκαιρία της Μπολόνια.  Στο 47′, Σανσόνε βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η Ίντερ «απάντησε» στις ευκαιρίες κι έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Μπρόζοβιτς έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Ραβάλια και να απομακρύνεται.

Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76′ για την επόμενη καλή στιγμή. Ο Λουκάκου δοκίμασε το πόδι του σε φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Ένα σουτ του Τζουβάρα, που πέρασε λίγο άουτ ήταν η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με την Ίντερ να φτάνει στη νίκη. Με το τρίποντο αυτό οι «νερατζούρι» έφτασαν τους 68 βαθμούς σε 28 αγώνες και βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της Serie A, στο +8 από τη δεύτερη Μίλαν με ματς λιγότερο. Ουσιαστικά αυτός ο τίτλος δε χάνεται για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Από την άλλη, η Μπολόνια έμεινε στην 11η θέση και τους 34 βαθμούς έπειτα από 29 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Ραβάλια, Τομιγιάσου (34′ Ντε Σιλβέστρι), Ντανίλο, Σουμαόρο, Ντάικς (80′ Τζουβάρα), Σάουτεν, Ντομίνγκες (69′ Σβάνμπεργκ), Σκοβ Όλσεν (80′ Ορσολίνι), Σοριάνο, Σανσόνε (69′ Βιγκνάτο), Μπάροου.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα (91′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (61′ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (71′ Νταρμιάν), Μαρτίνες (71′ Σάντσες), Λουκάκου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ