ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Άιντραχτ… τελείωσε τον Χάαλαντ απ’ την Ντόρτμουντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στην Ντόρτμουντ μετά την ήττα από την Άιντραχτ και την σχεδόν σίγουρη απώλεια του Champions League.

Η Άιντραχτ… τελείωσε τον Χάαλαντ απ’ την Ντόρτμουντ!

Το απόλυτο μήλον της έριδος για όλους τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Νορβηγός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στον κόσμο. Βέβαια και πως να μην είναι με τα όσα κάνει εντός αγωνιστικών χώρων φέτος. Μετράει ήδη 33 γκολ και 8 ασίστ σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί ασύλληπτοι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και γίνεται ένας μικρός χαμός για την απόκτηση του. Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, κάνει ένα…. τουρ της Ευρώπης για να συζητήσει με όσες ομάδες τον θέλουν και η Ντόρτμουντ… βράζει.

Είναι βέβαιο πως οι Βεστφαλοί δεν θέλουν να πουλήσουν τον Χάαλαντ. Τουλάχιστον όχι το φετινό καλοκαίρι. Ήδη ο σχεδιασμός τους για τη νέα σεζόν γίνεται με βάση ότι ο Νορβηγός θα ηγείται της επίθεσης τους. Γι’ αυτόν τον λόγο και ζητούν περί τα 180 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ένα ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα το καλοκαίρι, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Ωστόσο, πως η Ντόρτμουντ θα κρατήσει τον νεαρό φορ, χωρίς να παίζει Champions League; Κάτι πλέον σχεδόν δεδομένο μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Χάαλαντ

Χωρίς Champions League η Ντόρτμουντ θα… αναγκαστεί να πουλήσει τον Χάαλαντ

Οι Βεστφαλοί είναι στο -7 από την αντίπαλο τους και μόλις με ισάριθμες αγωνιστικές να απομένουν η κατάσταση δεν φαίνεται να γυρίζει με τίποτα. Είναι η εικόνα της Ντόρτμουντ τέτοια που δεν της δίνει πιθανότητες. Όσο και να τα…χώνει στον Ραϊόλα η γερμανική ομάδα δεν έχει κάνει κάτι για να κρατήσει τον Νορβηγό. Οι εμφανίσεις της εδώ και καιρό είναι απογοητευτικές και η απώλεια της τετράδας θα την πονέσει σε πολλούς τομείς.

Ουσιαστικά είναι ένα ντόμινο. Χωρίς Champions League, η αποχώρηση του Χάαλαντ είναι δεδομένη. Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης με το ταλέντο του να αγωνίζεται κάπου χαμηλότερα από τα…. αστέρια. Θα ήταν εν μέρει μια «προσβολή» στην μέχρι τώρα καριέρα του, κι ας είναι ακόμα στα πρώτα της χρόνια. Παράλληλα, οι Βεστφαλοί δεν θα μπορούν να πείσουν εύκολα υψηλότερου επιπέδου παίκτες να μετακομίσουν στην ομάδα. Κι αυτό σημαίνει, τέλος, και λιγότερα έσοδα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο.

«Χωρίς λεφτά πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;», λέει το άσμα που σίγουρα θα… τραγουδήσει και η Ντόρτμουντ σε λίγο καιρό. Χωρίς χρήματα από το Champions League, καλές μεταγραφές δεν θα μπορεί να κάνει. Οπότε, θα χρειαστεί όσους πόρους μπορεί να πάρει για ενίσχυση. Όπου πόροι βάλτε το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Τα 180 εκατομμύρια ευρώ είναι απαγορευτικά για οποιαδήποτε ομάδα, αλλά αν αυτό το ποσό κατέβει είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν παραπάνω από ένας αγοραστές. Κι αυτοί θα πρέπει να… ευχαριστήσουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης γιατί με το διπλό της στη Βεστφαλία ουσιαστικά τους έφερε τον Νορβηγό στο… πιάτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ