Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μάντσεστερ Σίτι… διαψεύδει τον Γκουαρδιόλα!
Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι… διαψεύδει τον Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως η ομάδα του... δεν θα προχωρήσει σε δαπανηρές μεταγραφές, όμως η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 150 εκατ. ευρώ για τον Χάαλαντ!

04.04.2021 | 18:21

Αυτήν την στιγμή το όνομα που παίζει περισσότερο στα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι συνεχείς συναντήσεις που είχε ο μάνατζερ του Νορβηγού, Μίνο Ραϊόλα, με τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, δείχνουν πως… η παραμονή του στην Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική δύσκολη. Ένας από τους συλλόγους που θα παλέψουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι πολίτες μετά την αποχώρηση του Κουν Αγκουέρο το καλοκαίρι, θα βγουν στην αγορά προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει όλο το πακέτο για να “μπει” στα παπούτσια του Αργεντινού επιθετικού.

Πριν από μερικές μέρες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε σχετικά με το αν ενδιαφέρεται η ομάδα του για τον Νορβηγό. Ο τεχνικός των Άγγλων, δήλωσε πως… η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, δεν μπορεί να αντέξει την “αγορά” του Χάαλαντ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Αμέσως, τα αγγλικά Μέσα… έδειξαν την απορία τους σχετικά με αυτές τις δηλώσεις που είναι το λιγότερο άστοχες, όπως αναφέρουν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα όλα τα μεγάλα Μέσα από το Νησί, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ!

Μάλιστα, οι πολίτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν έως και 150 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν στο Μάντσεστερ. Ειδικότερα στην περίπτωση που ο Μέσι παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε είναι δεδομένη η κίνηση της Σίτι για τον άσσο της Ντόρτμουντ.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Σίτι παραμένει μια από τις πιο πλούσιες ομάδες και τις… πιο άνετες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version