ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ κάνει όνειρα για Μπάρτσα και η Παρί… δε γελάει!

Ο Νεϊμάρ έχει «παγώσει» συζητήσεις με την Παρί για την ανανέωση του, γιατί κάνει όνειρα επιστροφής στην Μπαρτσελόνα για να παίξει με τον Μέσι.

Ο Νεϊμάρ κάνει όνειρα για Μπάρτσα και η Παρί… δε γελάει!

Η παρουσία του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει πραγματικά περάσει από όλες τις εκφάνσεις. Όντας ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, οι απαιτήσεις είναι σίγουρο πως θα ήταν πολλές. Στην αρχή βέβαια, ο Βραζιλιάνος έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης διοίκησης και οπαδών. Άπαντες πίστευαν πως αυτός θα οδηγήσει τους Παριζιάνους στο «Άγιο Δισκοπότηρο» για εκείνους. Το Champions League. Κάτι που πήγε να πετύχει πέρσι, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Η φετινή σεζόν, όμως, είναι εντελώς διαφορετική για εκείνον.

Ο Νεϊμάρ έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών φέτος και δεν έχει βρει πλήρως ρυθμό. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Λιλ έκανε μια αψυχολόγητη κίνηση κι αποβλήθηκε. Βέβαια, η Παρί παρόλα τα… τερτίπια του Βραζιλιάνου τον πιστεύει ακόμα. Γι’ αυτό θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο 29χρονος άσος, όμως, φαίνεται πως έχει αλλού το μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Ara», ο ίδιος κάνει όνειρα επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Νεϊμάρ Μέσι

Ο Νεϊμάρ θέλει να ξαναπαίξει με τον Μέσι

Όπως τονίζει η βραζιλιάνικη εφημερίδα, ο Νεϊμάρ έχει «παγώσει» τις συζητήσεις με την Παρί για την ανανέωση του. Κι αυτό γιατί θέλει να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα». Εκεί πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και… μετάνιωσε που αποχώρησε εντέλει. Θέλει να ξαναπαίξει με τον Λιονέλ Μέσι και ο ίδιος βλέπει ότι δύσκολα αυτό θα συμβεί στη Γαλλία. Η ανάληψη της προεδρίας των Καταλανών από τον Τζουάν Λαπόρτα έχει αλλάξει τα δεδομένα και για τον Αργεντινό. Πλέον, ο ίδιος μοιάζει πιο κοντά στην ανανέωση με την Μπαρτσελόνα παρά στην αποχώρηση.

Παράλληλα, ενδέχεται η συζήτηση του νέου προέδρου της ισπανικής ομάδας με τον μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι να εμπεριείχε και το όνομα του Νεϊμάρ. Άλλωστε, εκείνος ήταν που έφερε εις πέρας τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη υπόθεση για τους «μπλαουγκράνα» το να πάρουν πίσω τον Βραζιλιάνο. Κι αυτό γιατί τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, αν ο 29χρονος άσος ζητήσει να αποχωρήσει με προορισμό τη Βαρκελώνη δύσκολα η Παρί θα μπορέσει να του σταθεί εμπόδιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ