ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Ανατροπή κι εκτός με Λίβερπουλ ο Αζάρ! (pic)

Ο Εντέν Αζάρ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ, αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσημο: Ανατροπή κι εκτός με Λίβερπουλ ο Αζάρ! (pic)

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται από το κακό στο χειρότερο για τον Εντέν Αζάρ. Κάτι που ουσιαστικά καθρεφτίζει όλη την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του αυτά τα δύο χρόνια δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό σε καμία στιγμή. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο Βέλγος έχει γίνει πρώτο θέμα για τους λάθος λόγους. Ο κόσμος της «βασίλισσας» έχει… μπουχτίσει με το γεγονός ότι μια παίζει… δέκα δεν παίζει ο 30χρονος σταρ. Κι ακόμα κι όταν αγωνίζεται, οι εμφανίσεις του δεν είναι οι αναμενόμενες.

Μετά τον τελευταίο τραυματισμό του ο Αζάρ άλλαξε ρότα. Γι’ αυτό αποφάσισε να δουλέψει την αποκατάσταση του με τους γιατρούς και το προπονητικό επιτελείο που ξέρει από το Βέλγιο. Η πρόοδος του ήταν κάτι παραπάνω από ραγδαία. Μάλιστα, από εκεί που η επιστροφή του υπολογιζόταν για αρχές Μαΐου ο ίδιος έδειχνε έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ την Τρίτη (6/4). Ωστόσο, παρά τους θετικούς… οιωνούς κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Κι αυτό γιατί, η Ρεάλ ανακοίνωση την αποστολή της για το εν λόγω ματς, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται τελικά ο Βέλγος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Δεν θέλησε να ρισκάρει με τον Αζάρ ο Ζιντάν

Η Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλησε να εντάξει άμεσα τον Αζάρ στα παιχνίδια της ομάδας. Ο Γάλλος τεχνικός ξέρει πως δεν πρέπει να ρισκάρει τον κίνδυνο νέας υποτροπής του 30χρονου άσου. Άλλωστε, με την επιρρέπεια που έχει στους τραυματισμούς ο Βέλγος φέτος δεν θα είναι απίθανο κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό στις τάξεις της Ρεάλ προσέχουν για να έχουν. Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση ενδέχεται και να… πείσμωσε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Όχι για κάποιον άσχημο λόγο ή εξαιτίας της επιλογής του «Ζιζού». Κάθε άλλο. Αζάρ

Βλέπετε, σύμφωνα με την «Defensa Central», o Βέλγος είναι… θυμωμένος που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Ρεάλ στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί θεωρεί και τα δυο ματς κόντρα στους «Κόκκινους» ως την ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει. Ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο από τα χρόνια του στην Τσέλσι, οπότε θα μπορέσει να προσφέρει πολύ περισσότερο. Ωστόσο, πλέον θα πρέπει να περιμένει τη ρεβάνς του «Ανφιλντ», αν και ούτε εκεί είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ