ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ο Αζάρ δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του! Καμία σχέση με Κριστιάνο”

Βαριές κουβέντες και υποτιμητικά σχόλια για τον Εντέν Αζάρ όσον αφορά τη δουλειά του στο γήπεδο έκανε παλαίμαχος φορ, Ζιλές ντε Μπίλντε.

“Ο Αζάρ δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του! Καμία σχέση με Κριστιάνο”

Ο Εντέν Αζάρ τα τελευταία δύο χρόνια δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο Βέλγος μέσος από τότε που πάτησε το πόδι του στη Ρέαλ Μαδρίτης έχει γίνει πρώτο θέμα για λάθος λόγους.

Μία ήταν τα περιττά κιλά του. Μετά οι τραυματισμοί του, μετά οι κακές μέχρι μέτριες εμφανίσεις του. Λίγο αργότερα πάλι οι τραυματισμοί του. Και το τελευταίο χρονικό διάστημα πιο πολύ τον βλέπουν οι γιατροί της ισπανικής ομάδας, παρά ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο έμπειρος μέσος έχει “πέσει” αρκετά. Αυτό φαίνεται από… χιλιόμετρα μακριά. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε συμβεί αν δούλευε με όρεξη και πάθος, όπως άλλοι παίκτες. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε άρθρο του στη φλαμανδική εφημερίδα “Het Laatste Nieuws” ο παλαίμαχος επιθετικός Ζιλές ντε Μπίλντε.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Βαριά λόγια εις βάρος του Εντέν Αζάρ!

Βαριά λόγια εις βάρος του Εντέν Αζάρ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότεροι βγαίνουν για να “κράξουν” τον Εντέν Αζάρ. Σύμφωνα με τους πιο πολλούς ο Βέλγος ποτέ δεν δούλεψε πολύ. Ούτε καν αρκετά. Κάτι που το πληρώνει τώρα με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του.

“Ο Αζάρ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του χωρίς να δουλέψει. Πίστευε ότι μόνο το ταλέντο ήταν αρκετό για να προχωρήσει. Ότι μόνο το ταλέντο του φτάνει για να γίνει σπουδαίος. Ποτέ του δεν δούλεψε σοβαρά.

Όταν πας στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, όμως, πρέπει να το κάνεις. Να στρωθείς στη δουλειά. Όταν είσαι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία αυτού του συλλόγου πρέπει να δουλέψεις πολύ. Δεν γίνεται να σου λένε ότι σε προορίζουν για αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και εσύ να πηγαίνεις ως υπέρβαρος. Δεν γίνεται να πηγαίνεις και να είσαι χοντρός. Αυτός είναι ο Εντέν Αζάρ”, έγραψε αρχικά ο Ζιλές ντε Μπίλντε για να συμπληρώσει αργότερα:

“Πλέον είναι πολύ δύσκολο για τον Αζάρ να επιστρέψει στη φάση που ήταν πριν ξεκινήσουν οι πολλοί τραυματισμοί. Δεν γίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και αυτό γιατί ποτέ του δεν έμαθε να γυμνάζεται και να έχει καλή φυσική κατάσταση.

Παράλληλα, εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι σχεδόν ποτέ δεν έφτασε στο 100% και εκεί που ίσως μπορούσε να φτάσει αν ήταν πιο γυμνασμένος. Για να δείξει το ταλέντο του πρέπει να νιώσει ελεύθερος. Ότι μπορεί να κάνει αυτά που θέλει. Έχει τρομερό ταλέντο. Αυτό οφείλω να το ομολογήσω και να το παραδεχτώ. Στην καλή του ημέρα μπορεί να τελειώσει ένα ματς μέσα σε 15 λεπτά! Με τον καλό Αζάρ “παρών” η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ