ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπενζεμά πετάει «φωτιές» και… τρομάζει!

Ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράρει συνεχώς στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και μοιάζει έτοιμος να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή.

Ο Μπενζεμά πετάει «φωτιές» και… τρομάζει!

Από την ημέρα της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε… μπρός. Ουσιαστικά, ο Γάλλος επιθετικός κλήθηκε να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της «βασίλισσας». Να αναλάβει τον ρόλο που είχε πριν από αυτόν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Κάτι που δεν φαίνεται να τον… ενοχλεί και ιδιαίτερα. Εκείνος ήταν που μαζί με τον Σέρχιο Ράμος οδήγησαν τους Μαδριλένους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι. Είναι μακράν του δεύτερου ο πιο σταθερός επιθετικός της ομάδας. Αυτός που βρέξει, χιονίσει, θα είναι εκεί για να την οδηγήσει με τα γκολ του.

Κάτι που κάνει και τη φετινή σεζόν. Ειδικότερα, όμως, το τελευταίο διάστημα ο Μπενζεμά βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Γάλλος επιθετικός μετράει συνολικά εννιά γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας βρει δίχτυα σε όλα εξ αυτών. Αυτό είναι και το κορυφαίο σερί του, σε ματς με συνεχόμενα γκολ από την ημέρα που πήγε στη «βασίλισσα». Χετάφε, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Έλτσε (2), Αταλάντα, Θέλτα (2) και Εϊμπάρ έπεσαν όλες… θύματα του 33χρονου φορ σε αυτό το διάστημα. Μπενζεμά

Ο Μπενζεμά φορμαρίζεται στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν

Αν μη τι άλλο ο Μπενζεμά δείχνει να «τρομάζει» τους αντιπάλους του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης στις επόμενες οκτώ ημέρες παίζει όλη τη χρονιά της. Αρχικά είναι τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League (6/4 και 14/4), ενώ ενδιάμεσα έχει το Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα (10/4). Δύσκολα ο Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορούσε να ζητήσει άλλον παίκτη πέραν του «Μπένζι» για να στηριχθεί στα δύσκολα.

Ο Γάλλος φορ αποτελεί το 35.3% των φετινών γκολ της Ρεάλ στη La Liga (18 από τα 51). Παράλληλα, ακριβώς το ίδιο ποσοστό έχει και στα συνολικά τέρμα της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις (24 από τα 68). Ο ίδιος σκοράρει 0.73 γκολ ανά ματς ή ένα γκολ ανά 118 λεπτά, με τους αριθμούς αυτούς να είναι οι κορυφαίοι του από τη σεζόν 2015/16. Έχει αρχίσει να βρίσκει τον… Διόσκουρο του στο πρόσωπο του Βινίσιους, με τον οποίο πλέον συνδυάζονται άψογα. Άλλωστε, στη νίκη κόντρα στην Εϊμπάρ αυτός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπενζεμά.

Εν κατακλείδι, τα γκολ αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της εξαιρετικής φόρμας του Μπενζεμά. Εδώ και αρκετούς μήνες ο Γάλλος φορ δουλεύει ασταμάτητα για να διατηρήσει το σώμα του στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάτι που αν μη τι άλλο φαίνεται από τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων. Τώρα, ο έμπειρος επιθετικός θα κληθεί να τραβήξει «κουπί» ξανά στα δύσκολα. Κρίνοντας κάποιος από τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν θα κάνει το… καθήκον του;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ