ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πήρε μπρος και ποιός την (σ)vini! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν... ανώτερη από την Λίβερπουλ και πήρε την νίκη με 3-1 που της δίνει ένα τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Ρεάλ πήρε μπρος και ποιός την (σ)vini! (vid)

Σπουδαία εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 3-1! Η ομάδα του Ζιντάν πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατώτερη των περιστάσεων η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως θέλει να πάρει τα ηνία και να… βρει ένα γρήγορο γκολ. Οι Μαδριλένοι απείλησαν μόλις στο 2′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Μόντριτς, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια παράβαση.

Στο 27΄ όμως ο Τόνι Κρόος με μία πανέμορφη μακρινή μπαλιά, βρήκε τον Βινίσιους στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, με τον νεαρό άσσο να πλασάρει τον Άλισον για το 1-0!

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η πίεση προς τα καρέ των Άγγλων συνεχιζόταν, οι Μαδριλένοι βρήκαν και δεύτερο γκολ! Συγκεκριμένα, στο 35′ ο Άρνολντ έκανε τραγικό λάθος, ο Ασένσιο βγήκε τετ-α-τετ με τον Άλισον, τον προσπέρασε και έγραψε το 2-0 σε κενή εστία!

Πολλά τα λάθη στην άμυνα της Λίβερπουλ και τα… πλήρωσε. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είπε ευχαριστώ στα δώρα και πήγε με το υπέρ της 2-0 στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο… ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους! Η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει στο σκορ σχετικά γρήγορα, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει στο 51΄για το 2-1! Ο Αιγύπτιος είδε την μπάλα… να του στρώνεται μετά από το σουτ του Ζότα και την έστειλε στα δίχτυα.

Το ματς είχε… ένα ξέφρενο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Στο 64΄ όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ! Ο Βινίσιους πήρε την μπάλα εντός περιοχής και σκόραρε για το 3-1. Ο Άλισον θα μπορούσε σίγουρα να αντιδράσει καλύτερη σε αυτήν την φάση.

Οι μερένχες έψαξαν και… τέταρτο γκολ, με την Λίβερπουλ από την άλλη να παίρνει τα ηνία του ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρόλα αυτά το σκορ δεν άλλαξε και η Ρεάλ πήρε μια σημαντική νίκη και μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ