ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Κριστιάνο και Ντιμπάλα έσωσαν Πίρλο και… Τσάμπιονς Λιγκ

Η Γιουβέντους στάθηκε στο ύψος της και πήρε το εξ' αναβολής ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι, με τους Κριστιάνο και Ντιμπάλα να δίνουν φιλί ζωής στον Αντρέα Πίρλο.

Κριστιάνο και Ντιμπάλα έσωσαν Πίρλο και… Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά από αρκετούς μήνες ήρθε η ώρα Γιουβέντους και Νάπολι να δώσουν το πολυσυζητημένο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Ένα παιχνίδι που θυμίζουμε πως η διεξαγωγή του έχει περάσει από 40 κύματα μέχρι να φθάσουμε στο σήμερα. Η 3η της βαθμολογίας Γιούβε υποδέχθηκε την 5η Νάπολι σε ένα κομβικό ματς για τις θέσεις της 4αδας του φετινού πρωταθλήματος. Αντρέα Πίρλο και Τζενάρο Γκατούζο παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο του Alianz Arena όλα τα διαθέσιμα αστέρια τους. Οι «Μπιανκονέρι» το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε συνεχή πίεση με την αποψινή μάχη να αποτελεί μια από τις ευκαιρίες του Πίρλο να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ιταλός τεχνικός για καλή του τύχη είδε από νωρίς τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές του να του απομακρύνουν μεγάλο μέρος άγχους. Στο 13′ ο Κιέζα έκανε την επέλαση από τα δεξιά περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του. Ο Ιταλός σέντραρε στην καρδιά της άμυνας της Νάπολι βρίσκονταν ιδανικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα με τον πρώτο σκόρερ της Σέριε Α να πετυχαίνει το 25ο του τέρμα τη φετινή σεζόν.

Το 1-0 άνοιξε από νωρίς ένα παιχνίδι το οποίο έδειχνε πριν τη σέντρα πως θα ήταν αρκετά σφικτό. Ο ρυθμός πήρε άλλη τροπή με τη Νάπολι να βγαίνει στην επίθεση ζητώντας άμεση ισοφάριση. Οι δύο ομάδες μέχρι το φινάλε των πρώτων 45′ σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες με τους Μπουφόν και Μερέτ να έχουν αρκετή δουλειά. Το γκολ του Κριστιάνο ωστόσο έμελλε να ήταν το μοναδικό του πρώτου ημιχρόνου. Ντιμπάλα ΜακΚένι Πίρλο

Κριστιάνο, Κιέζα και Ντιμπάλα έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Πίρλο

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και πάλι έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Ινσίνιε, Μέρτενς και Λοθάνο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις όμως κανείς από τους τρεις δεν είχε την ουσία. Η άμυνα της Γιουβέντους φώναξε παρούσα και με τον Μπουφόν σε καλή μέρα η Νάπολι δεν μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα.

H Γιουβέντους με τη σειρά της είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το «τρίποντο». Οι «Μπιανκονέρι» στο 73′ κατάφεραν να βάλουν οριστική ταφόπλακα στους «Παρτενοπέι» φθάνοντας για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Δράστης αυτή τη φορά ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Αργεντινό να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα κερδίζοντας τον Μερέτ. Το φινάλε του αγώνα ωστόσο δεν ήταν ήρεμο για τους γηπεδούχους. Η Νάπολι στο 90′ μείωσε το σκορ με τον Ινσίνιε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι δίνοντας έστω και για λίγα λεπτά ελπίδα στην ομάδα του. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή χάρισε στη Γιουβέντους μια σπουδαίας σημασίας νίκης. Ένα «τρίποντο» που φέρνει ξανά ηρεμία στην ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ