ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Σκέφτεται ως και… τράμπα Νεϊμάρ – Ντεμπελέ η Παρί!

Η ανανέωση του Νεϊμάρ είναι προτεραιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία περί σκέψεων... ανταλλαγής για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Σκέφτεται ως και… τράμπα Νεϊμάρ – Ντεμπελέ η Παρί!

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από όλα τα στάδια στην τετραετή παρουσία του. Όντας η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, οι απαιτήσεις ήταν αρκετά υψηλές. Παρόλα αυτά ο ίδιος είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη απάντων στην γαλλική ομάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι τον… τελευταίο φίλαθλο. Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος τους έδινε ελπίδα για την κατάκτηση του Champions League. Του στόχου τον οποίο έχουν εδώ και χρόνια οι Παριζιάνοι. Μάλιστα, πέρσι έφτασαν μια «ανάσα» από την επιτυχία, αλλά η Μπάγερν Μονάχου τους στέρησε την χαρά στον τελικό της διοργάνωσης.

Πάντως, η φετινή σεζόν μόνο ως καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Νεϊμάρ. Ο ίδιος έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δε βρίσκει ρυθμό και ταυτόχρονα η συμπεριφορά του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Η αποβολή του στο ντέρμπι με τη Λιλ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Παρόλα αυτά η Παρί τον πιστεύει ακόμα και θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κι αυτό παρά τις φήμες, που τον θέλουν να επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», έχουν έτοιμο και το Plan B τους. Αυτό είναι να προσπαθήσουν να… ανταλλάξουν τον Νεϊμάρ για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Νεϊμάρ

Όσο ο Ντεμπελέ δεν ανανεώνει το σενάριο ανταλλαγής με Νεϊμάρ… καραδοκεί

Ακραίο σενάριο μεν, αλλά έχει βάση. Όσο ο Βραζιλιάνος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του, η γαλλική ομάδα θα σκεφτεί όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο πώλησης του το καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βρουν και τον αντικαταστάτη του. Από την άλλη στην ίδια περίπου κατάσταση είναι και η Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος άσος έχει… αναγεννηθεί τη φετινή σεζόν, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου του. Γι’ αυτό οι «μπαλουγκράνα» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Έτσι, στην Παρί θέλουν να πιάσουν μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Αν ο Νεϊμάρ δεν ανανεώσει με σκοπό να φύγει είτε φέτος το καλοκαίρι, είτε το 2022, τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να προτείνουν μια ανταλλαγή στην Μπαρτσελόνα, που θα βοηθάει και τις δύο ομάδες. Από τη μια η γαλλική ομάδα να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ κι από την άλλη οι Καταλανοί τον Ντεμπελέ. Κάτι που σημαίνει πως και οι δύο θα έχουν λύσει τα… προβλήματα τους με τις ανανεώσεις τους. Τέλος, το ισπανικό Μέσο τονίζει πως ο Γκριεζμάν, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί, δεν θέλει να μετακομίσει στο Παρίσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ