Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μίλαν αρνήθηκε την τράμπα Ρομανιόλι – Μπερναρντέσκι!
Γιουβέντους

Η Μίλαν αρνήθηκε την τράμπα Ρομανιόλι – Μπερναρντέσκι!

Η Γιουβέντους πρότεινε την ανταλλαγή των Μπερναρντέσκι - Ρομανιόλι ωστόσο όπως φαίνεται βρήκε... τοίχο με τη Μίλαν να αποφεύγει την παγίδα.

08.04.2021 | 12:12

Τις τελευταίες ημέρες ο ιταλικός Τύπος είχε αναπτύξει μια φημολογία περί συζητήσεων μεταξύ των Μίλαν και Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες παρουσιάζονταν πρόθυμες να προβούν σε ανταλλαγή ποδοσφαιριστών τους. Ο λόγος για τους Αλέσιο Ρομανιόλι και Φεντερίκο Μπερνερντέσκι.

Από τη μία ο ένας αγωνίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος στη Μίλαν του Στέφανο Πιόλι. Ο άλλος βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας με τον Πίρλο να δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Η Γιουβέντους επιχείρησε να βγει κερδισμένη από την υπόθεση ζητώντας την ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Όπως αναφέρει η Tuttosport αυτό το σενάριο δύσκολα θα προχωρήσει. Η ομάδα που βάζει φρένο στις διαπραγματεύσεις είναι η Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» βλέπουν πως μια τέτοια τράμπα δεν θα τους βγάλει κερδισμένους αντιθέτως. Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του άσσου της Γιουβέντους είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές του Ρομανιόλι. Επιπλέον η Μίλαν έχει δει και στο παρελθόν πως τέτοιου είδους ανταλλαγές με τη «Μεγάλη Κυρία» στην ουσία δεν αποδίδουν.

Η Μίλαν βάζει στοπ στα σχέδια της Γιουβέντους

Τα συμβόλαια και των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022. Αμφότεροι οι σύλλογοι δείχνουν να μη θέλουν ή να μην μπορούν – οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές – να ανανεώσουν τις συμβάσεις. Όσον αφορά τον Αλέσιο Ρομανιόλι, η Μίλαν θέλει να κρατήσει στο Σαν Σίρο τον ηγέτη της στην άμυνα. Εκείνος ωστόσο ζητά διπλασιασμό του μισθού του ενώ υπάρχει σταθερό ενδιαφέρον από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ.

Στον αντίποδα, η Γιουβέντους πιθανότατα θα επιχειρήσει το καλοκαίρι να βρει λύση προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Μπερναρντέσκι. Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα προσδοκώμενα στην ομάδα με τον Πίρλο να τον θέτει ουσιαστικά στο περιθώριο. Το κασέ του σε συνδυασμό με μέτριες ως κακές εμφανίσεις οδηγούν τις δύο πλευρές σε διαζύγιο. Οι «Μπιανκονέρι» ωστόσο θα μοχθήσουν να βρουν λύση μιας και για την ώρα δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version