ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ηγετικό μήνυμα Χέντερσον κατά της βίας!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε γιατί είναι ηγέτης των "reds" τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Ηγετικό μήνυμα Χέντερσον κατά της βίας!

Η Λίβερπουλ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς. Ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι ένας από αυτούς. Η απουσία του Άγγλου χαφ είναι εμφανής στο χώρο του κέντρου των “κόκκινων”.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ από τον Δεκέμβριο και έπειτα τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο που πέρυσι πήγαινε με… σπασμένα φρένα. Αυτό που κατέκτησε χαλαρά το πρωτάθλημα. Ή έστω εκείνο που έφτασε το 2019 στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποκορύφωνα η εκτός έδρας εμφάνιση με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η “βασίλισσα” χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Λίβερπουλ και έδειξε ότι είναι -τουλάχιστον- ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Άγγλους. Λίγο μετά την ήττα πολλοί φίλοι του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ τα έβαλε με τους παίκτες της ομάδας, στέλνοντάς τους απειλητικά μηνύματα μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

Κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Κάτι που έχει γίνει και πιο παλιά και μπορεί να ξαναγίνει στο μέλλον. Όμως, είναι κάτι που έκανε τον Τζόρνταν Χέντερσον να αναλάβει δράση και να στείλει το δικό του μήνυμα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου ο Τζόρνταν Χέντερσον!

Αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου ο Τζόρνταν Χέντερσον!

Στην Αγγλία η βία μέσω Διαδικτύου είναι κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Όμως, τους τελευταίους μήνες, ειδικά από τη στιγμή που οι οπαδοί δεν μπορούν να πάνε στα γήπεδα, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ολοένα και περισσότεροι παίκτες από διαφορετικές ομάδες δηλώνουν ανοιχτά ότι δέχονται “ευχές” για εκείνους, τις οικογένειές τους ή τα παιδιά τους.

Όλα αυτά, μετά από μία κακή εμφάνισή ή μία βαριά ήττα. Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

“Είμαι μαζί με τη “CyberSmile” που βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που δέχονται ηλεκτρονική βία! Μιας και κάθε μέρα μπορούν κάποιοι να καταστρέψουν τις ζωές άλλων ανθρώπων με μερικά μηνύματα πίσω από μία οθόνη.

Είναι πολύ ωραίο για εμένα να δουλεύω με τους ανθρώπους της “CyberSmile”. Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα. Αυτό το πρόγραμμα είναι η ελπίδα που έχω ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα μάθουν και θα καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η ηλεκτρονική βία. Πόσο μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους. Επίσης, όσοι τη δέχονται πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να τους υποστηρίξουν”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ