ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο «διάβολος» με ένα χέρι στο εισιτήριο των ημιτελικών (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επικράτησε της Γρανάδα με 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Ο «διάβολος» με ένα χέρι στο εισιτήριο των ημιτελικών (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από τη Γρανάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαχειρίστηκαν άψογα την αναμέτρηση και με καλή κυκλοφορία και τεράστια αποτελεσματικότητα πήρε τη νίκη με 2-0. Έτσι, ενόψει της ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στα πρώτα 15 λεπτά, η Γιουνάιτεντ είχε κυριαρχήσει στα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Ωστόσο, της έλειπε η ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μία Γρανάδα που επέλεγε να αμυνθεί με 11 παίκτες στο αμυντικό της μισό.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς καμία αξιόλογη φάση μέχρι την ολοκλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ειδικότερα, σε μία από τις ελάχιστες φορές που η Γρανάδα έπαιξε την άμυνα της ψηλά, το πλήρωσε. Ειδικότερα, μία μπαλιά του Λίντελοφ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αξιοποίησε ο Ράσφορντ, ο οποίος κοντρόλαρε και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Οι Ανδαλουσιάνοι άρχισαν να αντιδρούν και απείλησαν για πρώτη φορά στο 41΄. Ωστόσο το σουτ του Σολδάδο πέρασε λίγο άουτ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Δεν απειλήθηκε καθόλου το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με τη Γιουνάιτεντ να μη βιάζεται να πετύχει και 2ο γκολ. Το ματς είχε ελάχιστες καλές φάσεις με τη Γρανάδα να επιχειρεί κάποια μακρινά σουτ αλλά να καταλήγουν όλα στην αγκαλιά του Ντε Χέα. Όσο περνούσε ο χρόνο, οι γηπεδούχοι κέρδιζαν κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς, όμως, αυτό να έχει αντίκρισμα.

Ο Σόλσκιερ έβαλε τον Μάτιτς στη θέση του Πογκμπά στο 75ο λεπτό για να θωρακίσει την άμυνά του. Στο τελευταίο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι με κυκλοφορία επιχειρούσαν να «σκοτώσουν» το ματς. Έφτασαν, μάλιστα, μία ανάσα από το 2-0 αλλά ο Μπρούνο Φερνάντεζ νικήθηκε από τον Ρουί Σίλβα.

Τελικά η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε πολύ σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στο 89ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Φερνάντεζ κέρδισε πέναλτι από ένα χαζό μαρκάρισμα του Ετέκι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το τελικό 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ