ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όσο ο Ράμος δεν ανανεώνει ο χρόνος κυλά εναντίον του!

Ο Σέρχιο Ράμος ακόμα δεν τα έχει βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του, αλλά όσο ο χρόνος περνά τόσο πιο εναντίον του κυλά, με τη «βασίλισσα» να βρίσκει εναλλακτικές.

Όσο ο Ράμος δεν ανανεώνει ο χρόνος κυλά εναντίον του!

Εδώ και μήνες το θέμα της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι το αναμενόμενο αν ληφθεί υπόψη πως το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως εφόσον οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία ο Ισπανός στόπερ θα αποχωρήσει από της «βασίλισσα» μετά από 15 χρόνια. Οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να του προσφέρουν το συμβόλαιο που ο ίδιος ζητά. Έτσι, οι συζητήσεις έχουν βρεθεί ουσιαστικά σε ένα τέλμα. Υπάρχει κατά καιρούς φημολογία ότι η συμφωνία βρίσκεται κοντά, αλλά ακόμα τίποτα χειροπιαστό.

Όσο, όμως, περνάει ο καιρός τόσο ο χρόνος κυλάει εναντίον του Ράμος, σύμφωνα με τη «Marca». Όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, ο Ισπανός στόπερ, που πλέον δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, στην αρχή θεωρούσε πως ο χρόνος είναι σύμμαχος του γιατί με κάθε μέρα που θα περνούσε θα φαινόταν περισσότερο το πόσο τον χρειάζεται η Ρεάλ. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως έχουν αρχίσει να… καλύπτουν τις πλάτες τους για το καλοκαίρι. Πλέον, υπάρχει η πρόταση τους στο τραπέζι για τον Ράμος, αλλά είναι της λογικής «τα παίρνεις ή φεύγεις», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράμος

Έτοιμο το plan B της Ρεάλ αν φύγει ο Ράμος

Η «βασίλισσα» έχει μεν ελέγξει την κατάσταση και λόγω της φημολογούμενης απόκτησης του Νταβίντ Αλάμπα. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρεται να τα έχει βρει με τη Ρεάλ. Πέραν τούτου, όμως, η ισπανική ομάδα έχει βρει μια σταθερότητα στα μετόπισθεν με τους Βαράν, Νάτσο και Μιλιτάο. Η ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου στόπερ είναι προτεραιότητα του συλλόγου, αλλά εκτός από αυτό οι δύο προαναφερθέντες παίκτες έχουν κάνει… άλματα προόδου τη φετινή σεζόν.

Κάτι που φάνηκε και στον πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ. Εκεί όπου παρουσίασαν μια εξαιρετική αμυντική εικόνα και «έσβησαν» τους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και Ζότα. Βέβαια, όπως, τονίζει η «Marca» στόχος της Ρεάλ σαφέστατα είναι η παραμονή του Ράμος. Κάτι το οποίο επιθυμεί και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ωστόσο, πλέον στη «βασίλισσα» ξέρουν ότι έχουν και plan B σε περίπτωση αποχώρησης του. Από τη μεριά του ο Ισπανός στόπερ ξέρει πως σύντομα θα κληθεί να πάρει την απόφαση του. Αυτή τη φορά, όμως, δεν έχει ο ίδιος το… πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ