ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Και τώρα τρέ”χ”ει και δεν φτάνει η Άρσεναλ (vid)

Το γκολ του Πεπέ στο 86' ήταν αυτό που έλειπε από το παιχνίδι της Άρσεναλ (δύο δοκάρια) κόντρα στη Σλάβια Πράγας με τους Λονδέζους να επικρατούν 1-0.

Και τώρα τρέ”χ”ει και δεν φτάνει η Άρσεναλ (vid)

Είχε τις φάσεις. Είχε δύο δοκάρια. Είχε και το πρώτο γκολ! Η Άρσεναλ τα έκανε όλα σωστά για 90 λεπτά. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα έπρεπε να αντέξουν ακόμη τέσσερα, όσο ήταν και οι καθυστερήσεις, για να πάρουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα του Νικολά Πεπέ στο 86′.

Αλλά ο Τόμας Όλας στο 93′ τα έφερε όλα… τούμπα! Οι Τσέχοι ισοφάρισαν σε 1-1 και πήραν το “χ” από μία δύσκολη έδρα. Πλέον στη ρεβάνς έχουν εκείνοι τον πρώτο λόγο με τους Λονδρέζους να πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα αν θέλουν να περάσουν στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Άρσεναλ στο “Έμιρεϊτς” δεν ήταν και πολύ καλό. Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό και ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Όταν αυτό δεν συνέβαινε πίεζαν ψηλά. Όχι με ένταση, αλλά αρκετά ψηλά. Ακόμη και έτσι, όμως, οι φιλοξενούμενοι κατέβαζαν την μπάλα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κάτι που δεν ίσχυε και για τους Λονδρέζους που έδιωχναν όπως- όπως από την άμυνά τους όταν η πίεση ήταν μεγάλη.

Η Άρσεναλ προσπάθησε αρκετές φορές από τα πλευρά να γίνει απειλητική. Δεν τα κατάφερε. Οι Σάκα και Σμιθ Ρόου είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά, στο τέλος πάντα έκαναν κάτι λάθος. Στον αντίποδα οι Τσέχοι όταν έφταναν μέχρι τα καρέ της αγγλικής ομάδας πάντα έδειχναν επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά. Πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη στο 49′ με τον Γουίλιαν να στέλνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ την μπάλα στο δοκάρι του Κολάρ. Στο 63′ ήταν η σειρά του Λακαζέτ να σημαδέψει την οριζόντια δοκό. Ο Γάλλος φορ έκλεψε την μπάλα από το κέντρο, έκανε κούρσα 40 μέτρων, αλλά στο τέλος παρά το καλό πλασέ του η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός γινόταν πιο γρήγορος. Το ματς πιο ανοιχτό. Η Σλάβια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 58′ με τον Λένο να πιάνει τετ-α-τετ. Ο Αρτέτα αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και έβαλε μέσα στο παιχνίδι Ομπαμεγιάνγκ, Μαρτινέλι και Πεπέ. Εν τέλει ο Ιβοριανός εξτρέμ με ωραίο πλασέ στο 86′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Όλα έδειχναν πως η Άρσεναλ θα έπαιρνε μία μεγάλη νίκη. Αλλά κανείς δεν είχε υπολογίσει τον Τόμας Όλας που “έγραψε” το 1-1 στο 93′ που έμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ