ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Λείπει ο Ράμος, χορεύουν τα… ποντίκια!

Για πρώτη φορά μετά το 2011 ο Σέρχιο Ράμος θα χάσει παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό να μετράει ένα... τρελό σερί.

Λείπει ο Ράμος, χορεύουν τα… ποντίκια!

Ο Σέρχιο Ράμος είναι από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς αμυντικούς. Είναι από αυτούς που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Ο Ισπανός στόπερ σε πολλές περιπτώσεις τόσο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με εκείνη των “φούριας ρόχας” έχει δείξει την κλάση του.

Ειδικά στα σημαντικά ματς. Όταν η μπάλα ζυγίζει… τόνους ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός κάτι παθαίνει. Και γίνεται ακόμη καλύτερος. Άλλωστε δεν είναι λίγες εκείνες οι στιγμές που έχουν μείνει στη μνήμη όλων με τον Ράμος να τις έχει σημαδέψει με κάποιο γκολ του.

Ωστόσο, το “κλάσικο” που θα γίνει το Σάββατο (10/4) είναι διαφορετικό. Ο λόγος είναι απλός. Ο αρχηγός της “βασίλισσας”, λόγω του τραυματισμού του, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Έτσι, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα από το 2011 που ο Ράμος δεν θα δώσει το “παρών”. Μάλιστα, το σερί του ήταν απίθανο μετρώντας 32 “κλάσικο” στη σειρά!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τι θα γίνει τελικά με τον Σέρχιο Ράμος και τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Τι θα γίνει τελικά με τον Σέρχιο Ράμος και τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Σχεδόν μία… ζωή βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος. Είναι ο φυσικός της αρχηγός πλέον. Ωστόσο, το μεγάλο θέμα που υπάρχει εδώ και μήνες μεταξύ της ομάδας και του παίκτη δεν είναι το εντός έδρας ματς με την Μπαρεσελόνα που θα χάσει.

Αλλά το μέλλον του. Αυτό είναι… χλωμό. Αβέβαιο. Ναι μεν οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες επαφές, ώστε να το ανανεώσουν. Όμως, ο Ράμος έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι η πρόταση που του έχει γίνει, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, δεν τον καλύπτει σε καμία περίπτωση.

Και τι θα γίνει στο τέλος; Θα μείνει; Θα φύγει; Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Πάντως όλοι θα ήθελαν να τον δουν γι’ ακόμη μία φορά σε ένα “κλάσικο”, ειδικά αν πρόκειται για το τελευταίο του! Παρόλα αυτά αξίζει να επισημάνουμε πως δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον, ώστε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι τσάμπα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ