ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Νοσοκομείο» η Μπάγερν λίγες μέρες πριν την Παρί!

Η Μπάγερν Μονάχου πραγματικά θυμίζει... νοσοκομείο, έχοντας επτά παίκτες στη λίστα των μη διαθέσιμων, μόλις τέσσερις ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Παρί.

«Νοσοκομείο» η Μπάγερν λίγες μέρες πριν την Παρί!

Μόλις την περασμένη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα έξι τρόπαια που κατέκτησε, άλλωστε, μπορούν να μιλήσουν από μόνα τους. Οι Βαυαροί, όπως είναι λογικό, μπήκαν ως φαβορί σε κάθε τίτλο και για τη φετινή σεζόν. Σούπερ Καπ Γερμανίας κι Ευρώπης κατακτήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Στο Κύπελλο, βέβαια, τους επεφύλαξε μια απίθανη έκπληξη η Χόσταϊν Κίελ στερώντας τους την ευκαιρία να κυνηγήσουν ξανά όλες τις κούπες. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας του Χάνσι Φλικ έδειχνε πως σε Bundesliga και Champions League ξεκινούσε ήταν το μεγάλο φαβορί να πάνε μέχρι τέλους.

Κι αν στο πρωτάθλημα αυτό επιβεβαιώθηκε, μετά τη νίκη επί της Λειψίας, στην Ευρώπη τα πράγματα ζόρισαν. Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν (2-3), σ’ ένα ματς που κυριάρχησε πλήρως. Αυτό, όμως, εντέλει δεν της στάθηκε αρκετό. Πλέον, καλείται την ερχόμενη Τρίτη (13/4) να ταξιδέψει στο Παρίσι, κυνηγώντας μια μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, αν κοιτάξει κανείς το… απουσιολόγιο της γερμανικής ομάδας θα διαπιστώσει πως μόνο εύκολο δεν είναι το εγχείρημα της. Κι αυτό γιατί όχι ένας, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά επτά παίκτες είναι εκτός αυτή τη στιγμή. 

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπάγερν

Κινδυνεύει να κατεβεί χωρίς τέσσερις βασικούς η Μπάγερν

Πρώτος, καλύτερος και πιο σημαντικός είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ είναι μακράν του δευτέρου ο κορυφαίος παίκτης της Μπάγερν φέτος και η απουσία του έγινε πλήρως αισθητή στο πρώτο ματς με την Παρί. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος Απριλίου, οπότε αν η Μπάγερν προκριθεί θα την ενισχύσει. Παράλληλα, βέβαια οι Βαυαροί ενδέχεται να παραταχθούν χωρίς τρεις ακόμα βασικούς τους. Ο λόγος για τους Νίκλας Σίλε, Λέον Γκορέτσκα και Σερτζ Γκνάμπρι.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει μια θλάση στον προσαγωγό και θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Όσον αφορά το Γερμανό μέσο, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον μηρό και η συμμετοχή του είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη. Τέλος, ο νεαρός εξτρέμ έχει κολλήσει κορονοϊό και είναι σχεδόν απίθανο να παίξει κόντρα στην Παρί. Παράλληλα, βέβαια, η Μπάγερν δεν υπολογίζει ούτε στους Ντάκλας Κόστα, Τολισό και Ερνάντες, με το έργο της να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο κόντρα στην Παρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ