ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν… Νεϊμάρ!»

Το όνομα του Νεϊμάρ συζητιέται όλο και περισσότερο στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, με δημοσίευμα να τονίζει πως οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» τον ζήτησαν αντί άλλων παικτών.

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν… Νεϊμάρ!»

Η φημολογία περί θέλησης του Νεϊμάρ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα είχε φουντώσει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί δηλαδή που ο Βραζιλιάνος πέρασε τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της μέχρι τώρα καριέρας του. Δημιούργησε μια τρομερή τριάδα με τους Μέσι και Σουάρες και μαζί κατέκτησαν το Champions League τη σεζόν 2014/15. Το καλοκαίρι του 2016, όμως, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Με το αζημίωτο βέβαια, αφού κόστισε συνολικά 222 εκατομμύρια ευρώ. Στο Παρίσι τον έχρισαν ηγέτη της ομάδας, στην προσπάθεια της να κατακτήσει το Champions League. Ευκαιρία που τους στέρησε πέρσι η Μπάγερν Μονάχου στον τελικό.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν οι Παριζιάνοι ξαναπέτυχαν τους Βαυαρούς μπροστά τους, στα προημιτελικά αυτή τη φορά. Με μπροστάρηδες τους Μπαπέ και Νεϊμάρ πήραν ένα σπουδαίο διπλό στο Μόναχο (3-2) και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Σαφέστατα το αποτέλεσμα έφερε… αλεγρία στις τάξεις της Παρί, ερχόμενο μάλιστα ταυτόχρονα με δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βραζιλιάνο κοντά στην ανανέωση του. Ωστόσο, η «Mundo Deportivo», επαναφέρει ξανά το θέμα της Μπαρτσελόνα στο μυαλό του Νεϊμάρ. Μάλιστα, όπως, τονίζει οι «μπλαουγκράνα» έχουν ένα ακόμα ατού. Τη θέληση των παικτών του συλλόγου να γίνουν συμπαίκτες με τον 29χρονο άσο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Νεϊμάρ

Οι παίκτες θέλουν, η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει τον Νεϊμάρ;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όνομα του Νεϊμάρ συζητιέται πλέον όλο και περισσότερο στα αποδυτήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Έτσι, έχουν επηρεάσει και τους πιο… νέους, που φαίνεται να προτιμούν τον Βραζιλιάνο από τους Μέμφις Ντεπάι και Τζίνι Βαϊνάλντουμ, όπως επισημαίνει το ισπανικό Μέσο. Βέβαια, η περίπτωση απόκτησης του έχει κι αυτή τις δυσκολίες της.

Βλέπετε, ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως για να τον αποκτήσουν άμεσα οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να πληρώσουν. Πράγμα φαινομενικά αδύνατο με τα τωρινά δεδομένα, αφού τα ταμεία τους είναι… άδεια. Το μόνο σενάριο που μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας είναι να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν για να κάνουν κίνηση. Όταν δηλαδή ο Βραζιλιάνος άσος θα μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους Παριζιάνους. Μέχρι, τότε η Μπαρτσελόνα είναι… αναγκασμένη να βρίσκεται στο «περίμενε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ