ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Φεύγει ο Μπαπέ; «Καρφί» για… Κριστιάνο η Παρί!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στη Γιουβέντους το καλοκαίρι και η Παρί θέλει να τον... σαγηνεύσει και να τον αποκτήσει αν φύγει ο Μπαπέ

Φεύγει ο Μπαπέ; «Καρφί» για… Κριστιάνο η Παρί!

Κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους μετά το καλοκαίρι. Ο ίδιος θα κληθεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση τότε, η οποία εν μέρει θα κρίνει και το μέλλον της ιταλικής ομάδας. Πάντως, ο αποκλεισμός από την Πόρτο στη φάση των «16» του Champions League πλήγωσε και τις δύο πλευρές. Σε συνδυασμό και με τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος έπειτα από εννιά χρόνια, το κλίμα είναι περίεργο. Ο Πορτογάλος σκέφτεται ολοένα και περισσότερο την αποχώρηση του. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει το μέλλον.

Ωστόσο, η «Tuttposport», φαίνεται πως έχει την… απάντηση στο ερώτημα αυτό. Κι αυτό γιατί το ιταλικό Μέσο, μπλέκει την Παρί Σεν Ζερμέν στις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον Κριστιάνο. Βέβαια, τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά, καθώς για να συμβεί αυτό, σημαίνει ότι θα έχει αποχωρήσει από τους Παριζιάνους ο Κιλιάν Μπαπέ. Στο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για το έντονο πρέσινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης στον Γάλλο επιθετικό. Παράλληλα, τονίζεται πως η Παρί προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

Πως το μέλλον του Μπαπέ μπορεί να επηρεάσει τον Κριστιάνο

Έτσι, στις τάξεις της γαλλικής ομάδας ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Σε περίπτωση που ο Μπαπέ επιλέξει τελικά να φύγει για τη Ρεάλ, τότε θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση τους. Κάτι που σίγουρα θα θέλουν να καλύψουν μ’ έναν σούπερ σταρ. Έναν παίκτη που θα μπορεί να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League, αν βέβαια δεν τα καταφέρουν φέτος. Εδώ ακριβώς κολλάει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος είναι σχεδόν ο απόλυτος νικητής της διοργάνωσης με τέσσερα τρόπαια. Αν κάποιος ξέρει πως να κατακτάει τον τίτλο εκεί, σαφέστατα είναι αυτός.

Ωστόσο, τι θα κάνει η Γιουβέντους σ’ ένα τέτοιο σενάρια. Σύμφωνα με την «Tuttosport», δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο, εφόσον ο Πορτογάλος επιλέξει να αποχωρήσει. Ταυτόχρονα, αυτό θα της δώσει και την ευκαιρία να κυνηγήσει τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο κυνηγάει από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ίντερ. Μάλιστα, δεν θα είναι απίθανο να επέλθει μια συμφωνία Παρί και «Γηραιάς Κυρίας» που να εμπεριέχει τον Κριστιάνο, αλλά και τον Αργεντινό επιθετικό, σαν ανταλλαγή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ