ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα έχουν Clasico και το… καλοκαίρι!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται το βράδυ του Σαββάτου (10/4), αλλά αναμένεται να έχουν και καλοκαιρινές... μάχες στις μεταγραφές.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα έχουν Clasico και το… καλοκαίρι!

Αναμφίβολα αποτελεί την «μητέρα» των μαχών του ισπανικού ποδοσφαίρου. Το «El Clasico» ή αλλιώς το ΜπαρτσελόναΡεάλ Μαδρίτης πάντοτε το περιμένει όλος ο πλανήτης. Εξάλλου, όταν πρόκειται για δύο από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμου είναι κάτι παραπάνω από λογικό. Οι αναμετρήσεις των δυο τους έχουν χαρίσει τόσες και τόσες στιγμές στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Πέραν τούτου, το φετινό «Clasico» έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βλέπετε, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να… καταρρέει, ο νικητής στο ντέρμπι μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα στο κυνήγι του τίτλου.

Βέβαια, «μπλαουγκράνα» και «βασίλισσα» δεν θα δώσουν μάχη μόνο τώρα, αλλά και το καλοκαίρι. Κι αν σας φαίνεται περίεργο, περιμένετε να εξηγήσουμε. Βλέπετε, σύμφωνα με την «AS», οι δύο ομάδες έχουν κοινούς βασικούς μεταγραφικούς στόχους. Όπως, άλλωστε, έχει συμβεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Το 2013 προσπάθησαν και οι δυο να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ, ο οποίος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, ενώ αντίθετη κατάληξη είχε η κόντρα τους για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που πήγε στη Ρεάλ. Πλέον «μήλα της έριδος» ανάμεσα τους αποτελούν οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Νταβίντ Αλάμπα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Ποια τα δεδομένα του ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στις μεταγραφές

Το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό επιθετικό από αμφότερες τις ομάδες είναι δεδομένο εδώ και καιρό. Άλλωστε, ο πατέρας του, αλλά και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, βρέθηκαν και σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη πριν λίγες ημέρες για να συζητήσουν με εκπροσώπους των συλλόγων. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα τους υποδέχθηκε από μεριάς «μπλαουγκράνα», ενώ ο CEO της Ρεάλ, Χοσέ Ανχέλ Σάντσεθ τους περίμενε στην ισπανική πρωτεύουσα. Οι σχέσεις του Ιταλού ατζέντη είναι καλύτερες με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών. Ωστόσο, δεν αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ο Χάαλαντ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξέροντας ότι θα ικανοποιηθούν τα οικονομικά του αιτήματα, κοιτάζει περισσότερο το πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί. Θέλει να πάει, δηλαδή, στην ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει άμεσα τίτλους και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Βέβαια, για να υλοποιηθεί η μεταγραφή του, πρέπει να ικανοποιηθεί και η Ντόρτμουντ.

Από την άλλη, το θέμα του Αλάμπα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες, αλλά έχει μια βασική διαφορά. Σε αντίθεση με τον Χάαλαντ, ο Αυστριακός αμυντικός είναι ήδη ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό γιατί επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου, που λήγει το καλοκαίρι. Όπως τονίζει η «AS», οι σχέσεις του Λαπόρτα με τον μάνατζερ του, Πίνι Ζάχαβι είναι εξαιρετικές. Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, το ισπανικό Μέσο, αναφέρει πως Χάαλαντ και Αλάμπα κλίνουν περισσότερο προς την Ρεάλ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει κάποιος να ξεγράψει έτσι εύκολα την Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ