ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Τότεναμ ταβάνι, η Γιουνάιτεντ… Καβάνι (vid)

Άτυπη εκδίκηση για την 6αρα στο Όλντ Τράφορντ για τη Γιουνάιτεντ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να επικρατούν της Τότεναμ στο Λονδίνο με 3-1.

Η Τότεναμ ταβάνι, η Γιουνάιτεντ… Καβάνι (vid)

Σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο με τη Τότεναμ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήξεραν πριν τη σέντρα πως δεν θα έμεναν ικανοποιημένοι παρά μόνο με νίκη. Ένα τρίποντο που χρειάζονταν όσο τίποτα άλλο προκειμένου να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται διστακτικές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο ωστόσο στο πρώτο μισάωρο δεν κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας. Μέτρια εικόνα και για τους γηπεδούχους με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κοιτά πρώτα να διαφυλάξει τα νώτα του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τότεναμ Γιουνάιτεντ

Κέιν, Σον και Λούκας από τη μία, Ράσφορντ και Καβάνι από την άλλη. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Έντισον Καβάνι έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής πάσας του Πολ Πογκμπά και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα πανηγύρια των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν κράτησαν για πολύ καθώς στη φάση επενέβη το VAR. Η φάση εξετάστηκε και το γκολ ακυρώθηκε μιας και στο ξεκίνημα αυτής ο ΜακΤόμινει είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Γιουνάιτεντ στο 41′ η Τότεναμ κατάφερε εκείνη να βρει δίχτυα. Τάχιστη επίθεση από τους γηπεδούχους, Κέιν – Λούκας και Σον συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να νικά τον Χέντερσον για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Τότεναμ Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη ήταν σαφές πως το γκολ του Σον θα άνοιγε τον ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά από την ανάπαυλα και κυνήγησαν την άμεση ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 57′ με σκόρερ τον Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μόνος εντός περιοχής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 1-1. Μια φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Καβάνι και το πλασέ του Ουρουγουανού που βρήκε χλιαρή απάντηση από τον Λιορίς.

Ο Καβάνι έδωσε τη χαριστική βολή στη Τότεναμ

Από εκείνο το σημείο και έπειτα αμφότερες οι ομάδες θέλησαν να βρουν το καθοριστικό τέρμα. Αυτό που θα τους χάριζε εν πολλοίς το τρίποντο της νίκης. Χαμένες ευκαιρίες από τον Πογκμπά από τη μία και τον Κέιν από την άλλη. Ένας όμως σήμερα ήταν αποφασισμένος να σκοράρει και να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς. Ο λόγος για τον Έντισον Καβάνι με τον Ουρουγουανό στο 79′ να σκοτώνει την Τότεναμ με άψογη κεφαλιά ψαράκι. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μέισον Γκρίνγουντ σκοράροντας στο 95′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ