Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καρίμ Μπενζεμά: Ο Ρόμπιν που έγινε Μπάτμαν!
Ρεάλ Μαδρίτης

Καρίμ Μπενζεμά: Ο Ρόμπιν που έγινε Μπάτμαν!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε και ο Καρίμ Μπενζεμά αποδεικνύει συνεχώς ότι αξίζει τον σεβασμό όλων, ακόμα και εκείνων που τον έχουν επικρίνει.

11.04.2021 | 22:01

Δεν είναι μόνο το χθεσινό, δεν είναι μόνο περσινή χρονιά. Συνολικά, στον Καρίμ Μπενζεμά αξίζει ένα respect από όλους μας. Και λίγο παραπάνω από εμάς που δεν έχουμε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνον στο πέρασμα της μεγάλης του καριέρας. Εγώ προσωπικά θεωρούσα τον Γάλλο «ευνοημένο». Όχι γιατί δεν ήταν καλός ποδοσφαιριστής αλλά γιατί στην καριέρα του όλα του πήγαν πρίμα, χωρίς να είναι εκείνος ο κύριος λόγος που συνέβη αυτό. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα της αναθεώρησης.

Ο Μπενζεμά για πολλά χρόνια ήταν ο ρόμπιν του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν αυτός που φύλαγε τα νώτα του και βοηθούσε τον Πορτογάλο να κάνει όλη τη δουλειά και να πάρει τη δόξα. Μέσα από αυτό όμως έβγαινε κερδισμένος και ο ίδιος. Πολλές φορές «κάλυπτε» τις περιόδους του ντεφορμαρίσματός του, επειδή έκανε τη «βρώμικη δουλειά». Επειδή είχε τον Κριστιάνο δίπλα του και το πρώτο που έπρεπε να κάνει είναι να τον συνεπικουρεί.

Εκτός αυτού, αγωνίζεται για 12 χρόνια στην πιο απαιτητική θέση στο ποδόσφαιρο. Είναι το εννιάρι της Ρεάλ Μαδρίτης. Και όλες του οι χρονιές, δεν ήταν αντάξιες αυτού του τίτλου. Παρόλα αυτά, ο Μπενζεμά παρέμενε αμετακίνητος, δημιουργώντας και λίγο την αίσθηση ότι αυτός ο μανδίας της βοήθειας στον Ρονάλντο τον ευννοεί. Τον συμφέρει…

Ο Μπενζεμά όμως έγινε Μπάτμαν

Τελικά όμως, όλοι εμείς που τα πιστεύαμε αυτά, εκτεθήκαμε. Ο Γάλλος από την πρώτη στιγμή που Κριστιάνο έφυγε από τη Ρεάλ, έγινε ο ηγέτης της ομάδας και έδειξε ότι μπορεί να είναι εκείνος πλέον το νούμερο ένα. Και μάλιστα χωρίς εκείνος να έχει τον δικό του Ρόμπιν. Δεν το έκανε φυσικά με την ικανότητα και τον «θόρυβο» του Πορτογάλου. Αλλά πιο γήινα και πιο λογικά. Όπως είναι δηλαδή το ποδόσφαιρο χωρίς τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

Μέσα σε αυτή τη διετία, η Ρεάλ είναι φανερό ότι αποδυναμώθηκε. Μεταγραφές του βελινεκούς της ομάδας δεν έγιναν και η παλιά φρουρά έχει μείνει μόνη της και γερασμένη. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έχουν το know how. Και ο Μπενζεμά βγάζει με υπερβολικό ζήλο, αυτό που μάλλον είχε καταπιέσει όταν εκείνος δεν ήταν το πρώτο βιολί στην ομάδα. Άργησε αλλά δείχνει ότι το ήθελε πολύ και έχει τεράστια όρεξη να το κάνει. Ακόμα και σε μία Ρεάλ που δεν είναι στο επίπεδο του παρελθόντος.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Κι αν μετά από όλα αυτά, ρίξουμε και μία ματιά στην σημερινή κατάσταση. Η Βασίλισσα διεκδικεί στο 100% το πρωτάθλημα στην Ισπανία, που το έχει κατακρήσει και πέρυσι. Και παράλληλα είναι πολύ κοντά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι κι άσχημα για μία ομάδα που «έχει κάνει τον κύκλο της» και έχει για Μπάτμαν τον μέχρι πρότινος Ρόμπιν της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version