ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Κασάνο για Κόντε: “Μου προκαλεί αναγούλα το ποδόσφαιρό του”

Τα χειρότερα λόγια είχε να πει ο παλαίμαχος παίκτης της Ίντερ, Αντόνιο Κασάνο, όσον αφορά τους "νερατζούρι" φέτος και το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Κασάνο για Κόντε: “Μου προκαλεί αναγούλα το ποδόσφαιρό του”

Ο Αντόνιο Κασάνο το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ολοένα και περισσότερο στον “αφρό”. Οι δηλώσεις του παλαίμαχου επιθετικού προκαλούν. Συνήθως δεν είναι οι καλύτερες, αλλά οι χειρότερες για τους πρωταγωνιστές της φετινής Σέριε Α.

Ο Ιταλός δεν φοβάται να πει τη γνώμη του. Ακόμη και όταν αυτή είναι υπερβολική ή ακόμη και και όταν δεν την εκφράζει με τον πιο συνηθισμένο τρόπο. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Κασάνο έπιασε στο στόμα του και την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

Οι “νερατζούρι” φέτος πάνε από το καλό στο καλύτερο. Πέρυσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αλλά φέτος όλα δείχνουν πως η κούπα του πρωταθλήματος θα γίνει δικιά τους, βάζοντας τέλος στην κυριαρχία της “Μεγάλης Κυρίας”.

Αν μη τι άλλο όχι και μικρό κατόρθωμα. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι για τον Κασάνο. Για την ακρίβεια δεν λέει τίποτα, μιας και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Μιλανέζοι του προκαλεί… αναγούλα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Τα είπε έξω από τα δόντια ο Κασάνο!

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Κασάνο!

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε στο “Bobo TV” και τι δεν είπε! Ο παλαίμαχος στράικερ αναφέρθηκε στην Ίντερ που θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέχασε να τα “χώσει” στους “νερατζούρι”, αφού το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

“Η Ίντερ είναι εκείνη που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μόνο αν το… πετάξει από το παράθυρο θα το χάσει. Αλλά πρέπει να πω και μία μεγάλη αλήθεια. Η Ίντερ παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο. Πραγματικά με πιάνει αναγούλα όταν την βλέπω.

Όσο για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για τις νέες μεταγραφές που θα γίνουν; Τι να πω! Φαίνεται ότι ο Κόντε δεν θέλει να έχει στα χέρια του παίκτες που να είναι πρωταθλητές”, είπε αρχικά για να συμπληρώσει αργότερα:

“Έχουμε δει και άλλες ομάδες να παίζουν με τρεις αμυντικούς, αλλά να παράγουν όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Άγιαξ του Λουίς Φαν Χάαλ ήταν τέτοιος. Όμως, η Ίντερ του Κόντε παίζει με πέντε αμυντικούς, τρεις στο κέντρο και δύο στην επίθεση. Το θέμα είναι ότι απ’ όλα αυτά βλέπεις τους παίκτες της να κάθονται πίσω από την μπάλα και να αμύνονται με κάθε τρόπο.

Στόχος τους δεν είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Αλλά να μην δεχτούν γκολ. Ο Κόντε έχει… παρκάρει για τα καλά το λεωφορείο του. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει μου προκαλεί ανατριχίλα και πολλά άλλα αρνητικά συναισθήματα. Αν είχα έναν προπονητή σαν και εκείνον όταν ακόμα έπαιζα θα πήγαινα στον πρόεδρο και θα τον παρακαλούσα να τον απολύσει”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ