ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Ραϊόλα θέλει να κάνει τον Χάαλαντ… Μίδα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί στόχο όλων των κορυφαίων ομάδων, με τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα να ζητάει για τον πελάτη του του υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία.

Ο Ραϊόλα θέλει να κάνει τον Χάαλαντ… Μίδα!

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να ανήκει στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Εξάλλου, ο Νορβηγός επιθετικός μέχρι στιγμής είναι το απόλυτο μήλον της έριδος για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Οι εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ, άλλωστε, είναι εξαιρετικές και δικαιολογούν το τόσο ενδιαφέρον. Με 33 γκολ και 10 ασίστ σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ποιος δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και γίνεται ένας μικρός χαμός για την απόκτηση του. Ήδη ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, έκανε ένα μικρό… τουρ της Ευρώπης για να συζητήσει με τους επίδοξους «μνηστήρες».

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Mirror», οι απαιτήσεις του Ιταλού μάνατζερ… κούφαναν τους ανθρώπους όλων των ομάδων. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, θέλει να κάνει τον Χάαλαντ τον πρώτο παίκτη στην ιστορία που θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα. Ένα τεράστιο ποσό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μέσι λαμβάνει περί τις 500 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που συναντήθηκαν με τον Ραϊόλα και τον πατέρα του παίκτη σοκαρίστηκαν με τις απολαβές που ζήτησαν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χάαλαντ

Οι ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα για Χάαλαντ

Όπως τονίζεται, ένα τέτοιο ποσό δύσκολα μπορούν να το προσφέρουν πολλές ομάδες. Ουσιαστικά μόνο οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, με λιγότερες πιθανότητες η «βασίλισσα», μπορούν να δώσουν ένα τέτοιο συμβόλαιο. Μάλιστα, στην επικοινωνία του με τις ομάδες της Premier League, o Ραϊόλα φέρεται να «είπε» κι άλλα. Πιο συγκεκριμένα, όποια ομάδα θέλει να δει τον Χάαλαντ στο Νησί με τη φανέλα της, πρέπει να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.

Κάτι, που αν μη τι άλλο μπορεί να μειώσει τους ενδιαφερόμενους. Ο Ιταλός ατζέντης θεωρεί πως με τον Νορβηγό φορ μπορεί να κλείσει συμβόλαιο… ζωής. Μάλιστα, πολλοί «μυημένοι» στη δουλειά, σύμφωνα με τη «Mirror», αναφέρουν πως θα είναι το πιο περίπλοκο συμβόλαιο στην ιστορία. Συνολικά, οι απολαβές, τα δικαιώματα, προβολής εικόνας, οι ψηφιακές ευκαιρίες, αλλά και οι διαφημιστικές συμφωνίες μπορούν να προσφέρουν το ένα εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα που θέλει ο Ραϊόλα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπετε, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ραϊόλα και ο πατέρας του Χάαλαντ έχουν ζητήσει 20 εκατομμύρια έκαστος σαν μπόνους υπογραφής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ