ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

«Σύννεφα» στις σχέσεις του Αρτέτα με τους παίκτες!

Ο Μίκελ Αρτέτα δε φαίνεται να περνάει το καλύτερο του διάστημα στην Άρσεναλ, καθώς οι παίκτες της ομάδας φέροντα να έχουν δυσανασχετήσει αρκετά με αυτόν.

«Σύννεφα» στις σχέσεις του Αρτέτα με τους παίκτες!

Το τελευταίο διάστημα η Άρσεναλ δείχνει να «παραπατάει» αρκετά σε όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα από ένα καλό διάστημα ενός μήνα, οι «κανονιέρηδες» απογοητεύουν ξανά. Ήττα από τον Ολυμπιακό στο Europa League, ισοπαλία κόντρα στη Γουέστ Χαμ (3-3), όπου έχανε 3-0, συντριβή από τη Λίβερπουλ (3-0) και ισοπαλία με τη Σλάβια Πράγας (1-1), δεχόμενο γκολ στο 94′ είναι τα αποτελέσματα του συνόλου του Μίκελ Αρτέτα τον τελευταίο μήνα. Σαφέστατα οι Λονδρέζοι είναι τρομερά ασταθείς κι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Κάτι που σίγουρα έχει πολλαπλές ερμηνείες, αλλά και λόγους που συμβαίνει.

Εν πάση περιπτώσει, φαίνεται να υπάρχουν και εσωτερικά θέματα στην Άρσεναλ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Sun», η οποία τονίζει πως οι παίκτες της ομάδας «βράζουν» με τον Μίκελ Αρτέτα. Θεωρούν πως ο Ισπανός τεχνικός τα… ρίχνει μόνο σ’ εκείνους στις ήττες, ενώ αυτός δεν δέχεται κριτική. Αυτή, όπως τονίζεται, είναι και η πρώτη μικρή κρίση που αντιμετωπίζει ο νεαρός προπονητής στην καριέρα του στους πάγκους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αρτέτα

Για τι κατηγορούν τον Αρτέτα οι παίκτες της Άρσεναλ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τους παίκτες που τον… κατηγορούν, είναι ο περσινός τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας. Εκεί όπου ο Αρτέτα πανηγύριζε έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στα δύσκολα δεν παίρνει ο ίδιος την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Αυτό που κάνει, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, είναι να αφήνει εκτός ενδεκάδας από το επόμενο ματς έναν από τους αστέρες. Δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι ήταν ατομική ευθύνη ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός ενδεκάδας κόντρα στη Σλάβια Πράγας, μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο εντός των αποδυτηρίων. Κι αυτό γιατί αρκετοί πρωτοκλασσάτοι παίκτες του συλλόγου έχουν τα ίδια θέματα. Άπαντες δέχονται ότι οι εμφανίσεις τους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές εδώ και καιρό. Ωστόσο, αρκετές φορές δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που ζητάει από εκείνους ο Αρτέτα, σύμφωνα με τη «Sun». Παράλληλα, είναι εκνευρισμένοι και με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ, που έχουν αφήσει να δεχτούν εκείνοι όλοι την κριτική, ενώ ο Ισπανός τεχνικός μένει στο… απυρόβλητο. Μένει να φανεί τι θα γίνει μελλοντικά στις σχέσεις του Αρτέτα με τους παίκτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ