ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Χαμογελάει και πάλι η Άρσεναλ με τον Λακαζέτ! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, η Άρσεναλ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της αδύναμης, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Χαμογελάει και πάλι η Άρσεναλ με τον Λακαζέτ! (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ! Οι “κανονιέρηδες” είχαν εύκολο έργο στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με σκορ 3-0. Όμως, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ένας. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Ο Γάλλος στράικερ σημείωσε δύο γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει το “διπλό”. Έτσι, έφτασε τα 13 “τεμάχια” στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως είναι το πιο “ζεστό” πιστόλι που διαθέτουν οι Λονδρέζοι. Το κακό για τον Μίκελ Αρτέτα είναι ότι ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε όντας τραυματίας και κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα αν θα προλάβει να δώσει το “παρών” στη ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ ήθελε μία εύκολη νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρώτον για να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και να εκμεταλλευτεί την ήττα της Τότεναμ. Από την άλλη ο Μίκελ Αρτέτα δεν επιθυμούσε για κανένα λόγο να… τραβήξει το παιχνίδι και να είναι στην “τσίτα” μέχρι τέλους. Άλλωστε υπάρχει και η ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας σε λίγες ημέρες οπότε ο Ισπανός ήθελε οι παίκτες του να “τελειώσουν” με τις “λεπίδες” το συντομότερο δυνατόν.

Και έτσι έγινε στην πράξη. Οι Λονδρέζοι δεν έμειναν στα λόγια σε κανένα σημείο. Από το πρώτο κιόλας λεπτό είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι, δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν την μπάλα πολύ γρήγορα με τον Ντάνι Θεμπάγιος να δίνει πάσα πάρε- βάλε στον Λακαζέτ με “τακουνάκι” και τον Γάλλο να μην αστοχεί. 0-1 στο 33′.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν στην αρχή, αλλά όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 71′. Ήταν τότε η στιγμή που ο Πεπέ πλάσαρε, ο Ράμσντέιλ απέκρουσε με τον Μαρτινέλι από κοντά να “γράφει” το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Λονδρέζους μπήκε στο 85′ με τον Λακαζέτ να φτάνει τα δύο γκολ στην αναμέτρηση, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παρτέι.

Το 3-0 έμεινε ως το τέλος με την Άρσεναλ να επιστρέφει στις νίκες με μία πολύ καλή εμφάνιση. Η μοναδική “μουτζούρα” για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τραυματισμός του Μπουκάγιο Σάκα στο 69′ με τον νεαρό παίκτη να αποχωρεί με μυϊκό τραυματισμό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ