ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Κινείται για Κλοπ αν… χαιρετήσει ο Φλικ η Μπάγερν!

Τον Γιούργκεν Κλοπ φέρνει δημοσίευμα ως τον βασικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου, εφόσον ο Χάνσι Φλικ αποχωρήσει τελικά το καλοκαίρι.

Κινείται για Κλοπ αν… χαιρετήσει ο Φλικ η Μπάγερν!

Από την ημέρα που ανέλαβε τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ ο σύλλογος έχει κάνε άλματα προόδου. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που πρωτοπήρε στα χέρια του. Έφτιαξε ένα τρομερά αποτελεσματικό σύνολο τις τελευταίες τρεις σεζόν, το οποίο απέδιδε και όμορφο ποδόσφαιρο. Με το στυλ του κέρδισε το Champions League πρόπερσι και πέρσι κατέκτησε με… περίπατο την Premier League. Βέβαια, η φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική για τους «κόκκινους». Το πρωτάθλημα το έχασαν και μαθηματικά πλέον, ενώ στην Ευρώπη η ήττα με 3-1 στον πρώτο προημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης τους καλεί να κάνουν μια ακόμα μεγάλη ανατροπή για να συνεχίσουν.

Πέρνα τούτου, όμως, υπήρχε εδώ και καιρό έντονη φημολογία ακόμα και περί αποχώρησης του Γερμανού τεχνικού από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Κάτι που διαψεύστηκε μεν από τον ίδιο, αλλά δεν έχει «εξαφανιστεί». Εξάλλου, οι «κόκκινοι» είναι προφανές ότι δεν θέλουν να τον χάσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με το «90min» είναι πιθανό να έχουν έναν ακόμα… πονοκέφαλο για το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να κινηθεί για τον Κλοπ, εφόσον αποχωρήσει ο Χάνσι Φλικ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κλοπ

Φοβούνται αποχώρηση του Φλικ στην Μπάγερν και κινούνται για Κλοπ

Ο προπονητής των Βαυαρών ναι μεν τους οδήγησε στην κατάκτηση έξι τροπαίων την περσινή σεζόν, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα παραμείνει. Ήδη, εδώ και καιρό υπάρχουν «φωνές» που κάνουν λόγο για κακές σχέσεις του 56χρονου τεχνικού με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Πέρα από αυτό, ο Φλικ θεωρείται και το πρώτο φαβορί για να βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Ο Γιόακιμ Λεβ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει έπειτα από 15 χρόνια και ο προπονητής της Μπάγερν θεωρείται ο ιδανικός για να πάρει τη θέση του.

Γι’ αυτό οι Βαυαροί θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ετοιμάζονται να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Κλοπ. Η Μπάγερν ποντάρει αρκετά στο πρεστίζ που έχει το όνομα της στη Γερμανία, αλλά και στο γεγονός ότι οι σχέσεις του 53χρονου τεχνικού με τη διοίκηση της Λίβερπουλ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τους. Κι αυτό γιατί οι «κόκκινοι» δεν έχουν προχωρήσει σε κινήσεις που ο ίδιος ζήτησε άμεσα. Όπως για παράδειγμα η προσπάθεια απόκτησης του Τίμο Βέρνερ το καλοκαίρι ή η ανανέωση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Βέβαια, άπαντες στην Μπάγερν ξέρουν ότι άλλο το να μην είναι στο 100% καλές οι σχέσεις κι άλλο το να ζητήσει ο Κλοπ να αποχωρήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ