ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκάθαρος Ζιντάν σε Πέρεθ: “Κράτα Ράμος μέχρι το τέλος”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον Σέρχιο Ράμος από τις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης και προσπαθεί να πείσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ξεκάθαρος Ζιντάν σε Πέρεθ: “Κράτα Ράμος μέχρι το τέλος”

Από τότε που γύρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν η “βασίλισσα” έχει ανοδική πορεία. Ο Γάλλος τεχνικός έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Κυρίως στην άμυνα. Εκεί έδωσε ιδιαίτερο βάρος από την πρώτη ημέρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι “μερένχες” δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Παρόλα αυτά κινδυνεύουν να χάσουν την “κολόνα” των μετόπισθεν. Τον Σέρχιο Ράμος. Ο έμπειρος στόπερ εδώ και μήνες έχει συνομιλίες με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ωστόσο, οι δύο άντρες δεν τα έχουν βρει. Κάθε άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι περισσότερες από τα κοινά σημεία. Γι’ αυτό το λόγο και όλα δείχνουν πως ο Ισπανός στόπερ από τον Ιούνιο που θα έρθει δύσκολα θα ανήκει στους Μαδριλένους. Άλλωστε οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του μόνο λίγες δεν είναι.

Αλλά ο Ζιντάν δεν θέλει να το ακούει. Πόσο μάλλον να το σκέφτεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χαβιέρ Ματαγιένας, ο “Ζιζού” έχει ζητήσει επιτακτικά την παραμονή του Ράμος! “Μην τον αφήσεις να φύγει. Κράτησέ τον μέχρι το τέλος”, φέρεται να είναι μία από τις χαρακτηριστικές του ατάκες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τελικά τι θα συμβεί με τον Ράμος και την επιθυμία του Ζιντάν;

Τελικά τι θα συμβεί με τον Ράμος και την επιθυμία του Ζιντάν;

Κάθε μέρα που περνάει φέρνει ολοένα και πιο κοντά τον Σέρχιο Ράμος στην πόρτα της εξόδου. Ο Ισπανός στόπερ θέλει ένα νέο συμβόλαιο που να τον καλύπτει όχι μόνο σε διάρκεια, αλλά και οικομικά.

Μιας και εκτός από αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και ο πιο παλιός παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ της. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του με διάφορα “πειράματα”. Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει μόνο καλές σχέσεις μαζί του, αλλά τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το ταλέντο του και τις ηγετικές του ικανότητες.

Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον Ράμος και τη Ρεάλ. Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως και το 2018 ο “Ζιζού” ζήτησε από τον Πέρεθ να κρατήσει στην ομάδα με κάθε κόστος τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι που δεν συνέβη με την αποχώρησή του να είναι η συνέχεια.

Για να δούμε τώρα τι μπορεί να γίνει και αν ο ισχυρός άντρας της ισπανικής ομάδας θα κάνει πραγματικότητα την μεγάλη επιθυμία του Ζιντάν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ