ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο κόσμος της Ρεάλ «απαιτεί» παραμονή του Βάσκεθ!

Ο Λούκας Βάσκεθ δεν έχει κληθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανανεώσει το συμβόλαιο του και σε δημοσκόπηση ο κόσμος της «βασίλισσας» απαιτεί την παραμονή του Ισπανού από τη διοίκηση.

Ο κόσμος της Ρεάλ «απαιτεί» παραμονή του Βάσκεθ!

Εδώ και καιρό το μέλλον του Λούκας Βάσκεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον… αέρα. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έχουν μέχρι στιγμής επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχε έντονη φημολογία περί άρνησης του παίκτη στην πρόταση της «Βασίλισσας». Όχι γιατί δεν ήθελε να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά γιατί του προσφέρθηκε συμβόλαιο με μικρότερες, κατά 10%, απολαβές από αυτές που είχε. Παρόλα αυτά ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την ανανέωση του.

Άλλωστε, ο Βάσκεθ έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη στα πλάνα του. Ήδη μετράει 8 ασίστ και 2 γκολ σε 34 συμμετοχές αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού μπακ, την οποία δεν γνώριζε σχεδόν καθόλου. Ο Ισπανός έχει βελτιώσει το παιχνίδι του και πλέον βρίσκεται σταθερά στην ενδεκάδα. Ωστόσο, πάνω στην καλύτερη περίοδο του ήρθε ένα μικρό πισωγύρισμα. Βλέπετε, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο Clasico και τα μαντάτα ήταν πολύ άσχημα. Κι αυτό γιατί αναμένεται να χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Κι αν το συμβόλαιο του δεν ανανεωθεί, τότε έπαιξε το τελευταίο του ματς με τη Ρεάλ. Ο κόσμος του συλλόγου, πάντως, δεν θέλει επ’ ουδενί να συμβεί αυτό. Μάλιστα σε δημοσκόπηση της «Marca» ψήφισε με το συντριπτικό 89% υπέρ της παραμονής του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Βάσκεθ

Ποια τα δεδομένα για την ανανέωση του Βάσκεθ

Αυτό από μόνο του, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση. Άλλωστε, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ήδη, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του. Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις του, όπου τόνισε ότι ήταν και θα είναι για πάντα ένα με τη Ρεάλ, σίγουρα έφεραν μια αισιοδοξία όσον αφορά την ανανέωση του.

Η «Marca», όμως, τονίζει πως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κι άλλοι παράγοντες. Όπως για παράδειγμα οι απολαβές του Βάσκεθ, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη για όλες τις ομάδες με την κρίση της πανδημίας να έχει πλήξει αρκετά τα οικονομικά τους. Ο τραυματισμός σίγουρα θα δώσει χρόνο στον Ισπανό να σκεφτεί περισσότερο το μέλλον του, κατά την αποθεραπεία του. Το αν η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά στη Ρεάλ ή κάπου αλλού θα το μάθουμε στο επόμενο διάστημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ