ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Κριστιάνο ημέρευσε τους «Λύκους» (vid)

Σαν σήμερα, πέντε χρόνια πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθάριζε μόνος του τη Βόλφσμπουργκ κάνοντας ένα Σαντιάγκο Μπερναμπέου να πίνει νερό στο όνομά του.

Όταν ο Κριστιάνο ημέρευσε τους «Λύκους» (vid)

Μόνος του και όλοι τους! Γυρνάμε τον χρόνο πίσω στο 2016 με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στη Γερμανία δημιούργησε ένα κλίμα τεράστιας έκπληξης. Οι «Λύκοι» στις 6 Απριλίου κοίταξαν στα μάτια τη «Βασίλισσα» και επιβλήθηκαν με 2-0 χάρις τα τέρματα των Άρνολντ και Ροντρίγκεζ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σιγήσει.

Ο Πορτογάλος βέβαια δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Αρκετοί πριν τη σέντρα του επαναληπτικού μιλούσαν για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Ένα στραπάτσο που ερχόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας και η εικόνα της Βόλφσμπουργκ έδειχνε πως η γερμανική ομάδα είχε πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσει την υπέρβαση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Κριστιάνο

Σέντρα στον σπουδαίο επαναληπτικό της προημιτελικής φάση στις 12 Απριλίου. Στο κατάμεστο Σαντιάγκο Μπερναμπέου οι Μαδριλένοι ήθελαν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να πάρουν εκείνη τη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ήταν από τις βραδιές που λες πως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να πάρει ολόκληρη την ομάδα του από το χεράκι. Ένας εναντίον όλων.

Αυτός δεν θα μπορούσε στην προκειμένη να ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι ιαχές στην ιστορική έδρα της Ρεάλ δεν άργησαν να ακουστούν. Στο 15′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δράστη ποιον άλλον, τον Κριστιάνο. Ο Καρμπαχάλ έκανε την παράλληλα σέντρα η άμυνα της Βόλφσμπουργκ κόλλησε και ο Πορτογάλος με πλασέ βρήκε διχτάκι. Χωρίς καν να καταλάβουν οι Γερμανοί τι γινόταν στο γήπεδο ήρθε και το δεύτερο τέρμα του της «Βασίλισσας». Κριστιάνο

Κόρνερ του Κρόος στο 17′ κεφαλιά ο ιπτάμενος Κριστιάνο και η μπάλα στα δίχτυα του Μπενάλιο. Αυτό έμελλε να ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα και η πρόκριση παιζόταν ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βόλφσμπουργκ έδειχνε να αντέχει τους κραδασμούς όμως δε γινόταν να μη μιλήσει και πάλι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ.

Χαριστική βολή με φαουλάρα

Στο 77′ ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μπενάλιο. Έστησε τη μπάλα, πήρε τα βήματα και τα υπόλοιπα… ιστορία. 3-0 και πανζουρλισμός στο γήπεδο. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Μαδριλένους να πανηγυρίζουν μια μεγαλειώδη πρόκριση. Όλα αυτά χάρις τον τεράστιο Κριστιάνο Ρονάλντο και το ολοκληρωτικό του χατ τρικ.

Δείτε τα επικά κατορθώματα του Κριστιάνο εκείνο το βράδυ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ